Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Άγριο έγκλημα στο Πήλιο με δύο νεκρά αδέρφια: Ποιος φέρεται να είναι ο δράστης του φονικού

Καταδίωξη της αστυνομίας και σύλληψη ενός άνδρα

Σοκ έχει προκαλέσει το άγριο έγκλημα στην Μακρινίτσα Πηλίου το βράδυ της Δευτέρας (5/4), όπου δύο αδέρφια, ένας άνδρας 30 ετών και μία 28χρονη γυναίκα, έπεσαν νεκροί μετά από μαχαιριές ενός άνδρα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ και το ΑΠΕ ο άνδρας που μαχαίρωσε τα δύο αδέρφια, φέρεται να είναι από το στενό περιβάλλον της 28χρονης.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του κρατικού καναλιού, μπήκε στο σπίτι όπου βρισκόταν η 28χρονη και ο αδερφός της και για άγνωστο λόγο τους μαχαίρωσε.

Στη φωτογραφία του τοπικού thenewspaper.gr φαίνεται η στιγμή που το ασθενοφόρο παραλαμβάνει τα αδέρφια και να μεταφέρει τους σορούς στο Νοσοκομείο του Βόλου.


Η ΕΡΤ αναφέρει, ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε μαχαιριές στην κοιλιά και στα πλευρά, ενώ ο 30 χρονος στην κοιλιά και στην καρδιά με αποτέλεσμα να χάσουν με φρικτό τρόπο της ζωή τους.

Αμέσως η αστυνομία, μετά την ειδοποίηση από τους γείτονες, βρέθηκε στο σημείο και εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τον δράστη του άγριου φονικού.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ η αστυνομία κατάφερε στις 22:00 να εντοπίσει τον φερόμενο δράστη έπειτα από καταδίωξη στους στενούς δρόμους του Πηλίου και να τον συλλάβει.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου