Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Αλέξης Παππάς: Οι πρώτες δηλώσεις για James, Μπάρτζη, Τριαντάφυλλο

Όταν γυρίσαμε στην παραλία ήταν λες και του είχα βάλει το μαχαίρι στον λαιμό.

"Όταν γυρίσαμε στην παραλία ήταν λες και του είχα βάλει το μαχαίρι στον λαιμό. Τότε ο James υποστήριζε τα λόγια μου και μετά από μερικές ώρες τα γύρισε και υποστήριξε 100% τον Νίκο", αποκαλύπτει ο Αλέξης Παππάς.

Ο Αλέξης Παππάς γύρισε στην Ελλάδα μετά το Survivor και αυτές είναι οι πρώτες δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Love It.

«Οι πιθανότητες να φύγω στο μυαλό μου ήταν απειροελάχιστες. Ήταν περισσότερο κίνητρο για μένα τον τελευταίο καιρό να φέρω τον James σε μια προσωπική μονομαχία και να δούμε τι θα γίνει, παρά να φτάσω στον τελικό. Είχε κουράσει η τριβή ανάμεσα σε εμένα και τον James και είπε ο κόσμος ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία να σταματήσει αυτή η διαμάχη.

Έχω ένα τρόπο να μεταφέρω την αλήθεια και να κόβει τα γόνατα. Πολλές φορές ήμουν πιο καυστικός από ό,τι θα περίμεναν. Ήμουν πάντα ψύχραιμος και περίμενα κάποιος να κάνει την λάθος κίνηση. Μόλις την έκανε θα την χρησιμοποιούσα κάποια στιγμή εναντίον του.

Όλα ξεκίνησαν τότε που ο Νίκος σε ένα παιχνίδι ζητούσε επίμονα να επικοινωνήσουμε στα αγγλικά με τον διαιτητή ότι αυτό που έκανε ο αντίπαλος ήταν φάουλ για να το αλλάξει. Του είπε ο James ότι δεν έγινε και τίποτα, εκείνος τα πήρε στο κρανίο και έριξε χοντρά μπινελίκια στην ομάδα. Του είπα ότι επειδή δεν είμαι σε φάση να ακούω τα μπινελίκια σου, ας το αφήσουμε καλύτερα, πες ένα συγγνώμη και όλα καλά. Όταν γυρίσαμε στην παραλία ήταν λες και του είχα βάλει το μαχαίρι στον λαιμό. Τότε ο James υποστήριζε τα λόγια μου και μετά από μερικές ώρες τα γύρισε και υποστήριξε 100% τον Νίκο. Τότε έπιασα τον Chris και πήγαμε βόλτα στο δάσος και βρήκαμε φαγητό. Ξέσπασε ένας μεγάλος θυμός από τον James. Δεν ισχύει ότι παίξαμε ξύλο με σεκιουριτά, θα με είχαν αποβάλει από το παιχνίδι. Από τότε γεννήθηκε η επιθυμία μου να σπάσω αυτό το τρίο», είπε ο Αλέξης Παππάς.

Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης του Survivor, ανέφερε τα εξής: «Με την Ελευθερία δεν γνωριζόμασταν απέξω και όταν με έλεγε «αγάπη μου» μου κακοφάνηκε. Από τη στιγμή που μου είπε ότι δεν είχα σκοπό να έρθω πιο κοντά σου για να αφήσω να εννοηθεί ότι ερωτικά κάτι τρέχει με εμάς, το κατάλαβα.

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι έξυπνο παιδί αλλά χάνει εύκολα τον έλεγχο.

Δεν χειρίστηκα ποτέ κανέναν. Αν ήμουν δεν θα κοιτούσα να μείνω στο παιχνίδι;

Ο Τριαντάφυλλος είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά τον αγαπάνε. Έχει κουραστεί και ο ίδιος. Όσο περνάει ο καιρός, περισσότερο θέλει να φύγει, παρά να μείνει».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου