Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Άννα Χατζησοφιά: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την «άστοχη» ανάρτηση που αφορούσε στα κορονοπάρτι

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε εξηγήσεις από την σεναριογράφο

Μια ανάρτηση της Άννας Χατζησοφιάς που αφορούσε στα κορονοπάρτι που στήνονται στις πλατείες εν μέσω πανδημίας προκάλεσε κύμα αντιδράσεων αλλά και την παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος ζήτησε εξηγήσεις από την σεναριογράφο.

Η Άννα Χατζησοφιά ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το κείμενο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και την χαρακτήρισε άστοχη ενώ εξήγησε πως ήταν ένα ειρωνικό σχόλιο.

Συγκεκριμένα η Άννα Χατζησοφιά έγραψε: «Ήτανε προφανώς άστοχη η χθεσινή ανάρτηση μου. Ζητώ συγνώμη εάν άθελα μου προσέβαλα κάποιους. Ήταν ένα αποτυχημένο αλλά ειρωνικό σχόλιο για όλους εμάς, τους μεγαλύτερους. Κατανοώ την ασφυξία που νοιώθουν οι νέοι μετά από τόσους μήνες ατελέσφορου εγκλεισμού από τις κυβερνητικές παλινωδίες. Αυτό όμως που ουσιαστικά ήθελα να πω ήταν ότι σ αυτές τις συγκεντρώσεις παρεισφρέουν και αντικοινωνικά στοιχεία τα οποία αδιαφορούν για την υγεία και το καλό του κοινωνικού συνόλου».

Η πρώτη ανάρτηση που προκάλεσε την αντίδραση του Άδωνη Γεωργιάδη

Στη χθεσινή της ανάρτηση, η Άννα Χατζησοφιά αναφερόμενη στα πάρτι που στήνονται εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού ανέφερε: «Δεν ξέρω αλλά σκέφτομαι ότι αν ήμουν 16 χρονών μπορεί να ήθελα να παρτάρω μέχρι τα χαράματα αδιαφορώντας αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να πεθάνουν οι γέροι (ίσως και ελπίζοντάς το μυστικά) που οδήγησαν τον πλανήτη στην κατάσταση που βιώνει σήμερα. Πάλη των γενεών λέγεται».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση, πλέον δεν υπάρχει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε εξηγήσεις από την Άννα Χατζησοφιά για το κείμενο αυτό ενώ ρώτησε δημόσια αν όντως είναι δική της ανάρτηση.

«Θα ήθελα να ρωτήσω την @AnnaChatzisofia εάν αυτή η ανάρτηση που κυκλοφορεί ευρέως σήμερα είναι πράγματι δικιά της ή αποτελεί προϊόν συκοφαντίας. Επειδή πολλές φορές έχω πέσει θύμα παραποιημένων αναρτήσεων δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι ψεύτικο και καλό είναι η ίδια να το διαψεύσει» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου