Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021

Bhad Bhabie: Η 18χρονη ράπερ λέει ότι έβγαλε ένα 1.000.000 δολάρια σε 6 ώρες στo OnlyFans

Οι πόζες με εσώρουχα και το ρεκόρ που έσπασε

Ηνεαρή ράπερ Bhad Bhabie ισχυρίζεται ότι έβγαλε κάτι παραπάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια μέσα σε μόλις έξι ώρες από τη στιγμή που δημιούργησε τον λογαριασμό της στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης OnlyFans, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να πουλούν προκλητικές ή ακόμα και γυμνές φωτογραφίες τους.

Η Bhabie, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Danielle Bregoli, ανάρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok στο οποίο φαίνεται να εμφανίζεται το ποσό που έβγαλε: 1,092,762.63 δολάρια!

«Όχι κι άσχημα για 6 ώρες! Σπάσαμε το ρεκόρ του onlyfans» έγραψε στα social media της. Πηγή που επικαλείται το Page Six, αναφέρει πως ο λογαριασμός της ράπερ οδεύει προς κέρδη 5 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε 24 ώρες.

Η Bregoli δημοσίευσε εικόνες της να περπατά με εσώρουχα, μετά την ανακοίνωση της εξέλιξης για τον λογαριασμό της.

«Είδα τα 6 εκατομμύρια σχόλιά σας και τώρα απαντάω στις κλήσεις σας. Σπάμε όλους τους κανόνες», έγραψε στο Instagram η 18χρονη.

Κάποιοι πάντως θεωρούν τον λογαριασμό της προβληματικό, δεδομένου του νεαρού της ηλικίας της. «Όλοι σας χαλάσατε λεφτά για να δείτε ένα κορίτσι που μόλις έγινε 18;» έγραψε κάποιος.

«Κάθε μέρα χάνω περισσότερο την πίστη μου στο ανθρώπινο είδος», έγραψε ένας άλλος.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου