Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Δολοφονία Καραϊβάζ: «Οι δολοφόνοι είναι Έλληνες»

Τι λέει ο επίτιμος πρόεδρος Αξιωματικών Αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος - «Αν υπάρχει η βούληση, θα βρεθεί η άκρη»

Την εκτίμηση ότι οι άνθρωποι που δολοφόνησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ δεν ήρθαν από το εξωτερικό εξέφρασε ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος.

Όπως είπε η έρευνα πρέπει να εστιαστεί πρώτα στα ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ και εν συνεχεία στο σκούτερ. «Αν ψάχνουμε από το σκούτερ να βρούμε στοιχεία για να φθάσουμε στους δράστες κούνια που μας κούναγε» είπε στον ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι «αν υπάρχει η βούληση, θα βρεθεί η άκρη».

Αναφορικά με το σκούτερ υπογράμμισε πως «τέτοια σκούτερ στην αγορά και μαύρου χρώματος, δεν έχουν πωληθεί πάνω από 600. Ψάξτε να βρείτε σε ποιους πωλήθηκαν».

«Έστελνε μηνύματα μέσω της πένας του. Πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί», είπε ο κ. Κατερινόπουλος, επισημαίνοντας πως πρέπει να δούμε ποιους ενόχλησε ο δημοσιογράφος. Εκτίμησε πως «εάν δεν του έκλειναν το στόμα, θα έτριζαν πολλές καρέκλες» και συμπλήρωσε πως επειδή ήταν έξυπνος άνθρωπος «δεν μπορεί να μην έχει αφήσει κάπου αποθηκευμένα πράγματα».

Ο κ. Κατερινόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητα πως οι δολοφόνοι δεν ήρθαν από το εξωτερικό. «Εγώ πιστεύω ότι οι δολοφόνοι είναι Έλληνες ή αλλοδαποί που ζουν χρόνια στην Ελλάδα» είπε.

Δειτε το βιντεο εδω

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου