Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη «δήλωση» μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με το Mega

«Όλα αρχίζουν ξανά» σχολίασε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια

Την πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας της με το Mega, έκανε η Ελένη Μενεγάκη πριν λίγη ώρα.

Η παρουσιάστρια, από τη νέα σεζόν, θα βρίσκεται εκεί απ’ όπου ξεκίνησε, στο πρώτο της τηλεοπτικό σπίτι.

Στην πρώτη της αυτή «δήλωση», η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στη χαρά που νιώθει αλλά θυμήθηκε και πώς ένιωθε πριν χρόνια, όταν περνούσε πρώτη φορά το κατώφλι του Mega.

΄Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη έγραψε: «Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι!

Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση. Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια.

Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!

Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής! Στο MEGA! Όλα αρχίζουν ξανά…».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου