Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Έξι χρόνια φυλάκιση στον ρώσο Youtuber που σκότωσε στο ξύλο τη σύντροφό του σε ζωντανή μετάδοση

Του έδωσαν 1.000 δολάρια για να την κακοποιήσει - Προσοχή: Σκληρές εικόνες

Σε φυλάκιση έξι ετών χωρίς αναστολή καταδικάστηκε από ρωσικό δικαστήριο ένας Youtuber ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβριο σκότωσε την έγκυο κοπέλα του ζωντανά στο κανάλι του, έχοντας προηγουμένως πάρει χρήματα για να τη βασανίσει, αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Ο 30χρονος Stas Reeflay ανάγκασε την Βαλεντίνα Γκριγκορίεβα να βγει στο μπαλκόνι με τα εσώρουχά της, σε θερμοκρασίες κάτω του μηδενός. Και δεν προσπάθησε να τη σώσει ούτε όταν κατάλαβε ότι ήταν μισοπεθαμένη.

Ο Ρώσος YouTuber έβγαλε χρήματα για να την κακοποιήσει σκληρά, συγκεκριμένα 1.000 ευρώ από έναν θεατή στο κανάλι του για να προβεί σε αυτές τις πράξεις. Η 28χρονη ήταν στην αρχή της εγκυμοσύνης της και πέθανε από υποθερμία στο σπίτι του, στο χωριό Ιβάνοβκα, κοντά στη Μόσχα.

Ο Reeflay -το πραγματικό του όνομα είναι Στανισλάβ Ρεσέτνικοφ– συνέχισε να βιντεοσκοπεί ακόμη κι όταν κατάλαβε ότι η κοπέλα ήταν μισοπεθαμένη. Στη συνέχεια την τράβηξε μέσα και προσπάθησε να τη συνεφέρει. «Είσαι ζωντανή;» τη ρωτά, ενώ λίγο αργότερα της λέει «Δείχνεις νεκρή». Μετά την κάλεσε να του πει κάτι ενώ στη συνέχεια συνειδητοποίησε ότι η κοπέλα δεν είχε σφιγμό.

Στη συνέχεια, γυρνά στους θεατές και τους εξηγεί τη συμβαίνει: «Παιδιά… Δεν έχει σφυγμό… Είναι χλωμή. Δεν αναπνέει». Μάλιστα συνέχισε τη ζωντανή μετάδοση ακόμη κι όταν κάλεσε ασθενοφόρο, ενώ ακούγεται να της ζητά να ξυπνήσει κι ότι την αγαπά. Η κάμερα ήταν παρούσα ακόμη κι όταν έφτασε το ασθενοφόρο και διαπίστωσαν ότι η κοπέλα ήταν νεκρή.

Δείτε το βίντεο (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ):

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου