Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Φόνος στην Κυπαρισσία: Ο φουσκωμένος λογαριασμός, ο δράστης που θόλωσε και η τραγική κατάληξη

Το βίντεο ντοκουμέντο πριν και μετά το έγκλημα

Για έναν φουσκωμένο λογαριασμό φαίνεται πως έχασε τη ζωή του ένας 39χρονος επιχειρηματίας στην Κυπαρισσία, από το όπλο ενός 72χρονου συνταξιούχου λαχειοπώλη.

Μισή ώρα πριν το τραγικό περιστατικό ο ηλικιωμένος είχε πάει στο κατάστημα με είδη τεχνολογίας για να πληρώσει κάποιον λογαριασμό. 

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Mega ο 39χρονος θέλησε να τον εξυπηρετήσει, όμως, φέρονται να λογομάχησαν για το ποσό που έπρεπε να καταβάλει ο 72χρονος, με αποτέλεσμα τελικά εκείνος να φύγει από το κατάστημα εκνευρισμένος. «Φεύγω και πάω να φέρω το όπλο μου» φέρεται να είπε, αλλά κανείς δεν τον πίστεψε. Λίγη ώρα επέστρεψε κάνοντας πράξη την απειλή του.

Στο LIVE NEWS του MEGA μίλησε ο Σπύρος Σαμαρτζής, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας της διαφωνίας των δύο ανδρών. Όπως τόνισε ο κ. Σαμαρτζής ο δράστης ήταν σε έξαλλη κατάσταση, ενώ το θύμα του μιλούσε ευπρεπώς, προσπαθώντας να τον βοηθήσει. «Ο πελάτης αυτός μετά βγήκε έξω και έκανε φασαρία λέγοντας ότι είναι απατεώνες και φώναζε στον κόσμο που περίμενε» πρόσθεσε.

Βίντεο ντοκουμέντο: Ο δράστης με το όπλο στο χέρι

Το βράδυ της Τετάρτης (07.04) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha προβλήθηκε βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο έχει καταγραφεί ο δράστης λίγο πριν αλλά και λίγο μετά το έγκλημα.

Ο δράστης φαίνεται να έχει φτάσει για δεύτερη φορά έξω από το κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και να βγάζει το όπλο από τη ζώνη του. Στην συνέχεια μπαίνει στο κατάστημα, ακούγεται ο πυροβολισμός και βγαίνει ξανά έξω στο δρόμο.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου