Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021

Καρδίτσα: Την έσερνε στο δρόμο γιατί νόμιζε ότι τον απάτησε και μετά τη μαχαίρωσε

Ενώπιον δικαστών τη Δευτέρα 5 Απριλίου ο 30χρονος

Νόμιζε ότι η σύντροφός του τον απατάει, με αποτέλεσμα να την σέρνει στο δρόμο με δύο μαχαίρια που κρατούσε, να την μαχαιρώσει έξω από το κατάστημα των γονιών της και να μαχαιρώσει επίσης τους γονείς και τον αδελφό της γυναίκας, που πήγαν να τη βοηθήσουν.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν σενάριο ταινίας, αλλά πραγματικό γεγονός που έγινε στον οικισμό ρομά Σοφάδων Καρδίτσας τον Δεκέμβριο του 2019. Ο κατηγορούμενος, ηλικίας περίπου 30 χρονών, είναι κρατούμενος και επειδή τον Μάιο λήγει το 18μηνο της προφυλάκισης και υπάρχει περίπτωση να μείνει ελεύθερος, θα δικαστεί τη Δευτέρα 5 Απριλίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου.

Ο άνδρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο δράστης φέρεται να επιτέθηκε με δύο μαχαίρια κατά της τότε συντρόφου του, των γονέων και του αδελφού της, τραυματίζοντας σοβαρά τη μία από τις δύο γυναίκες, χωρίς, ωστόσο, να κινδυνεύσει η ζωή της.

Το χρονικό

Το επεισόδιο έγινε στον οικισμό Ρομά στους Σοφάδες στις 9 Δεκεμβρίου του 2019, όταν ο νεαρός για λόγους ζηλοτυπίας, καθώς θεωρούσε πως η 31χρονη σύντροφός του έχει παράλληλα σχέσεις και με άλλους, μπήκε στο σπίτι της και την τράβηξε έξω από αυτό, σέρνοντάς τη στον δρόμο αναφέρει το magnesianews.gr Φτάνοντας έξω από το παντοπωλείο που διατηρούσαν οι γονείς της, τη μαχαίρωσε σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Ο 48χρονος πατέρας της, η 47χρονη μητέρα και ο 24χρονος αδελφός της, ακούγοντας τη φασαρία βγήκαν από το κατάστημα για να δουν τι συνέβαινε, αντίκρισαν αιμόφυρτη την κόρη τους στα χέρια του συντρόφου της και επιχείρησαν να παρέμβουν, με τον άνδρα να τους επιτίθεται και να τους τραυματίζει με τα δύο μαχαίρια, μήκους 10 και 15 εκατοστών αντίστοιχα.

Στον οικισμό κλήθηκαν η Αστυνομία και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τόσο τον φερόμενο ως δράστη, όσο και τα θύματα για νοσηλεία στο νοσοκομείο Καρδίτσας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου