Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Χαμός με αρετουσάριστη φωτογραφία της Κλόε Καρντάσιαν με μπικίνι που δεν ήθελε να δούμε

Η εικόνα της δημοσιεύτηκε «κατά λάθος» και τώρα η influencer θέλει να κατέβει από τα social media

Ως μέλος μιας από τις γνωστότερες οικογένειες του κόσμου, η Κλόε Καρντάσιαν σπανίως φωτογραφίζεται με τρόπο που να μη συνάδει με το αψεγάδιαστο look που προωθεί.

Η τηλεοπτική σταρ έχει την ομάδα της να «πειράζει» πάντα τις εικόνες που ανεβάζει στα κοινωνικά μέσα, μόνο που αυτή τη φορά μια αρετουσάριστη φωτογραφία της ανέβηκε στο ίντερνετ «κατά λάθος». Και τώρα προσπαθούν να την εξαφανίσουν από παντού.

Η Καρντάσιαν ζήτησε από τις πλατφόρμες των social media να την κατεβάσουν, η δημοσιοποίηση ωστόσο της προσπάθειας έκανε πολλούς χρήστες να την ανεβάσουν στους δικούς τους λογαριασμούς.

Η 36χρονη ποζάρει με μπικίνι στην πισίνα και η εικόνα μοιάζει εντελώς διαφορετική απ’ ό,τι την έχουμε συνηθίσει.

Η ομάδα της ισχυρίζεται τώρα πως η εικόνα παραβιάζει τα πνευματικά της δικαιώματα. «Η έγχρωμη φωτογραφία της Κλόε τραβήχτηκε σε ιδιωτική οικογενειακή συνάντηση και ανέβηκε στα κοινωνικά μέσα χωρίς άδεια «κατά λάθος» από έναν βοηθό», δήλωσε η Tracy Romulus, διευθύντρια των KKW Brands.

«Η Κλόε δείχνει όμορφη, αλλά είναι δικαίωμα του ιδιοκτήτη των δικαιωμάτων της εικόνας να θέλει να κατέβει μια φωτογραφία που δεν προοριζόταν να δημοσιευτεί».

Το Twitter απάντησε πως σύμφωνα με την πολιτική του «απαντάμε σε έγκυρες αξιώσεις δικαιωμάτων που μας στέλνονται από τους ιδιοκτήτες των δικαιωμάτων ή τους νόμιμους εκπροσώπους τους». Και την κατέβασε τελικά.

Αργότερα εξαφανίστηκε και από το Reddit. Το πρόβλημα είναι για την Κλόε όλοι αυτοί που έχουν προλάβει να τη μοιραστούν στους δικούς τους λογαριασμούς.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου