Τρίτη 27 Απριλίου 2021

MasterChef: Η Λία αδειάζει οριστικά τον Διονύση (βιντεο)

"Πιο πολύ νευρίαζα όταν τον έβλεπα να κακομεταχειρίζεται και κακολογεί άλλους, παρά εμένα", λέει η Λία για τον Διονύση στο MasterChef.

Η Λία Μακροστεργίου αποχώρησε από το MasterChef στην πιο συγκινητική βραδιά που έχουμε παρακολουθήσει φέτος στον διαγωνισμό. Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης βρέθηκε Στη φωλιά των Κου Κου και μίλησε για όλα.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, βέβαια, ήταν ο Διονύσης και η συμπεριφορά του προς τους υπόλοιπους παίκτες του reality μαγειρικής.

«Κάποια στιγμή άρχισα να απαντάω και δεν του άρεσε. Άλλαξε κι αυτός 100% απέναντί μου», είπε η Λία Μακροστεργίου και ξεσκέπασε τον Διονύση για τον πραγματικό τρόπο συμπεριφοράς που έχει στο MasterChef όταν δεν είναι μπροστά οι κάμερες:

Δειτε το Βιντεο Εδω

«Ο Διονύσης είναι πάρα πολύ προσεκτικός μπροστά στις κάμερες. Δεν έχει αντιδράσει καθόλου καλά στον εγκλεισμό. Πιο πολύ νευρίαζα όταν τον έβλεπα να κακομεταχειρίζεται και κακολογεί άλλους, παρά εμένα».

Δειτε το Βιντεο Εδω

«Με την Μαρίνα δεν θα έκανα παρέα έξω», τόνισε η Λία Μακροστεργίου και στη συνέχεια σημείωσε για την Ανούς: «Κάποια στιγμή που γύρισα το κεφάλι μου προς τον εξώστη και είδα την Ανούς πάνω από τον Παύλο, έπεσα ψυχολογικά. Μετά από λίγο μου μίλησε».

H Λία Μακροστεργίου μίλησε επίσης και για τις δυσκολίες που έχει βιώσει στη ζωή της.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου