Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Mike για τη μάχη του με τον καρκίνο: Όταν συμβαίνει κάτι άσχημο στην υγεία σου πρέπει να το παλέψεις

«Όταν είπα ότι είμαι υιοθετημένος, μου ήρθαν πάρα πολλά μηνύματα στήριξης»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη ο Mike. 

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που είχε όταν ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο, την στήριξη της συντρόφου του, την συμμετοχή του στο Nomads αλλά και για την υιοθεσία του.

«Το νέο μου τραγούδι έχει να κάνει με την περιπέτεια της υγείας μου. Το νόημα είναι να στέκεσαι στα πόδια σου. Όταν συμβαίνει κάτι άσχημο στην υγεία σου πρέπει να το παλέψεις, να μη σε πάρει από κάτω. Ήταν δύσκολη η περιπέτεια της υγείας μου, είχα τα πάνω και τα κάτω μου.

Οι άνθρωποί μου με στήριξαν πάρα πολύ. Έπαιρνα δύναμη από την κοπέλα μου. Είμαι σίγουρος για τη συμμετοχή της Έλενας στη Eurovision, είναι ταλαντούχα και χαρισματική. Είμαι πολύ περήφανος για την Έλενα, πιστεύω ότι θα το σηκώσουμε στη Eurovision. Κουράζω τους γύρω μου και φτάνω σε σημείο αηδίας με το πόσο προσεκτικός είμαι με τον κορονοϊό», ανέφερε αρχικά ο Mike.

Ο Mike πρόσθεσε στην συνέχεια μεταξύ άλλων πως: «Στο Nomads είχα χάσει δέκα κιλά σε δύο εβδομάδες. Ο Χαριστέας είχε ξυπνήσει με έναν σκορπιό στο λαιμό του, εγώ είχα κολλήσει σταφυλόκοκκο από την άμμο. Θα ξαναπήγαινα σε ριάλιτι επιβίωσης. Όταν είπα ότι είμαι υιοθετημένος, μου ήρθαν πάρα πολλά μηνύματα στήριξης. Κάποιοι άνθρωποι που ήταν υιοθετημένοι, μου έλεγαν ότι ντρέπονται. Είναι τέλειο να είσαι υιοθετημένος. Είναι ευλογία και τύχη γιατί δεν ξέρεις που θα βρισκόσουν υπό άλλες συνθήκες. Το ότι είμαι υιοθετημένος το ήξεραν αυτοί που έπρεπε. Αν με ρωτούσε κανείς, το έλεγα, δεν το έκρυβα. Στην εφηβεία με είχε πιάσει να γνωρίσω τους βιολογικούς μου γονείς, αλλά μου έφυγε. Γονείς είναι αυτοί που σε μεγαλώνουν και όχι εκείνοι που σε γεννάνε».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου