Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Ο Νίκος Κοκλώνης επιβεβαίωσε on air το «διαζύγιο» με το Open

«Το πρόγραμμα και γενικότερα το κανάλι δεν συμβαδίζει με αυτά που έχω στο μυαλό μου»

Το «διαζύγιο» από το Open επιβεβαίωσε στον τηλεοπτικό αέρα του Happy Day ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιατής και ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής Barking Well βρέθηκε στο πλατό της Σταματίνας Τσιμτσιλή και εκείνη τον ξάφνιασε με την ερώτηση της.

«Όντως έχεις πάρει διαζύγιο από το Open;» τον ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Νόμιζα ότι δεν θα το πούμε αυτό…» σχολίασε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης και έδωσε στην συνέχεια την απάντησή του.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων εξήγησε ότι έχει πάρει την απόφαση του και αυτή είναι να αποχωρήσει από το Open.

«Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό όταν η σεζόν τρέχει και έχω συμπαραγωγές, δηλαδή, και το Ευτυχείτε και το Έλα χαμογέλα, να πω κάτι, ότι παίρνω διαζύγιο από το Open, μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Αν ρωτάς τον Νίκο Κοκλώνη θεωρώ ότι κατά 99,9% έχω φύγει από το Open. Εγώ βάζω τα προσωπικά σε δεύτερη μοίρα όταν κάνω μπίζνες. Νομίζω ότι έχει αλλάξει η στρατηγική, το πρόγραμμα και γενικότερα το κανάλι και δεν συμβαδίζει με αυτά που έχω εγώ στο μυαλό μου. Οπότε, πολύ φιλικά είπα σε μένα να σταματήσω τη συνεργασία. Τώρα, αν έρθει ο ιδιοκτήτης και μου πει κάτι άλλο, δεν ξέρω τι θα γίνει. Σε αυτή τη φάση έχω πάρει την απόφαση να φύγω από το Open» ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης.

Η ανακοίνωση του Open για το «διαζύγιο» με την Barking Well

Σε «αυστηρή» ανακοίνωση προχώρησε τη Δευτέρα το Open αναφορικά με το «διαζύγιο» από την εταιρεία παραγωγών Barking Well.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο σταθμός, τα δημοσιεύματα τα οποία έχουν έρθει στο φως είναι ψευδή και το Διοικητικό Συμβούλιο του Open δεν είναι το αρμόδιο για να διαχειριστεί τη σύμβαση της Barking Well.

Η ανακοίνωση του Open αναφέρει χαρακτηριστικά: Σε συνέχεια ψευδών και ανυπόστατων αναφορών στον Τύπο, που διακινούνται τις τελευταίες ημέρες, ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN καθιστά σαφές πως oυδέποτε τέθηκε στο Διοικητικό του Συμβούλιο θέμα διακοπής της συνεργασίας με την Barking Well Media, δεδομένου ότι η διαχείριση των συμβάσεων που έχουν ανατεθεί σε εξωτερικούς παραγωγούς δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες του Διοικητικού Συμβουλίου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου