Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

«Πάγωσα όταν είδα τη δίμετρη Κατερίνα Λέχου να τρέμει για όσα πέρασε…»

"Είδα την Κατερίνα Λέχου πως έτρεμε, είδα τα άλλα κορίτσια, τα αγόρια, και αρρώστησα"

Η Κατερίνα Λέχου ήταν από τα πρώτα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου που βρήκε το θάρρος να μιλήσει δημόσια για την κακοποιητική συμπεριφορά που βίωσε από τον συνάδελφο της, Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της θεατρικής τους συνεργασίας. Σήμερα, ο Χρήστος Λούλης εκφράζει την δική του άποψη για το κύμα των καταγγελιών και κάνει μια σημαντική αναφορά για την ηθοποιό.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στη Real life και τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπουζιώτη, ο Χρήστος Λούλης σημειώνει χαρακτηριστικά πως «πάγωσα όταν είδα τη δίμετρη Κατερίνα Λέχου να τρέμει εξιστορώντας όσα πέρασε ως θύμα κακοποίησης. Μια κουκλάρα, ατρόμητη σαν… τσολιάς, να μιλά με σπασμένη φωνή».

«Ξέραμε πως υπήρχαν παλιοχαρακτήρες στο θέατρο – το λέω κομψά -, αλλά όχι ότι έκαναν τόσο κακό. Άλλο να ακούς πως κάποιος είναι απαιτητικός στις πρόβες ή δύσκολος ή πως είναι «πέφτουλας» και άλλο να ακούς κάποια «τέρατα» που γίνονταν… Είδα την Κατερίνα πως έτρεμε, είδα τα άλλα κορίτσια, τα αγόρια, και αρρώστησα» προσθέτει ο πρωταγωνιστής του σίριαλ του MEGA, «Σιωπηλός δρόμος».


«Και να έχεις διαβάσει την είδηση, όταν βλέπεις το όποιο θύμα «ραγισμένο» να εξιστορεί όσα βίωσε, σφίγγεται το στομάχι σου, χάνεις τον ύπνο σου. Καμάρωσα όλους αυτούς που τόλμησαν να καταθέσουν την αλήθεια τους με γενναιότητα και θάρρος» συμπληρώνει ο Χρήστος Λούλης. «Μετά από αυτή την κίνηση τους, θα καθαρίσει το τοπίο και θα φοβηθούν άλλοι παλιοχαρακτήρες να κάνουν ανάλογες ασχήιες. Το πιστεύω…»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου