Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Πάρις Θωμόπουλος: «Υπάρχουν ακόμα πολλά ταμπού στις οικογένειες για να δεχτούν τους ομοφυλόφιλους»

'Το λάθος που έχουμε στην χώρα και στην εποχή που ζούμε είναι ότι αυτοί που θεωρούν τους ομοφυλόφιλος κάτι κακό, έχουν στο μυαλό τους ότι είναι θηλυπρεπείς" ανέφερε ο Πάρις Θωμόπουλος.

Ο Πάρις Θωμόπουλος ήταν απόψε καλεσμένος στο The 2Night Show και μίλησε για τον ρόλο του στην σειρά 

Η τούρτα της μαμάς, όπου υποδύεται έναν στρατιωτικό ομοφυλόφιλο.

Επιπλέον τοποθετήθηκε για το κατά πόσο θεωρεί ότι είναι έτοιμη η ελληνική κοινωνία για να δεχτεί κανονικά τους ομοφυλόφιλους.

«Όταν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν να είσαι ο εαυτός σου, δεν μπορείς να είσαι ελεύθερος και να δημιουργήσεις. Δε νομίζω ότι περνάμε στο επίπεδο να δεχτεί η ελληνική κοινωνία τελείως τους ομοφυλόφιλους, υπάρχουν ακόμα πολλά ταμπού στις οικογένειες. Ευελπιστώ να καλυτερεύσουν τα πράγματα. Σε κάποιες οικογένειες θα μπορούσαν να το δεχτούν αλλά δυστυχώς η πλειοψηφία δεν είναι έτσι. Μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο να διώχνουν τα παιδιά τους λόγω της σeξουαλικότητας.

Λίγοι στρατιωτικοί θα μπορούσαν να πούνε ότι είναι ομοφυλόφιλοι. Έχω δει κάποια βίντεο αλλά είναι κυρίως ξένοι, που έχουν κάνει coming out κι έχουν δηλώσει την σεξουαλική τους ταυτότητα. Στην Ελλάδα είναι δύσκολο και δεν έχω ακούσει κάτι. Το λάθος που έχουμε στην χώρα και στην εποχή που ζούμε είναι ότι αυτοί που θεωρούν τους ομοφυλόφιλος κάτι κακό, έχουν στο μυαλό τους ότι είναι θηλυπρεπείς. Κάποιοι είναι πιο άντρες από τους στρέιτ. Η σeξουαλική προτίμηση αλλάζει.»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου