Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Θανάσης Κουρλαμπάς: «Με άφησε έκπληκτο που αναπαράχθηκε τόσο ότι ο γιος μου κάνει μπαλέτο»

"Αυτό που έχω να πω μόνο είναι ότι όταν ένα παιδί δείχνει ένα χάρισμα και αγάπη σε κάτι, ο γονιός πρέπει να το ενισχύσει και να είναι δίπλα του" ανέφερε ο Θανάσης Κουρλαμπάς

Στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένος ο Θανάσης Κουρλαμπάς κι αναφέρθηκε στο γεγονός ότι είχε γίνει θέμα συζητήσεων ότι ο γιος του κάνει μπαλέτο.

«Δεν θέλει κανένα από τα παιδιά μου να ασχοληθεί με την υποκριτική, έχουν τα ταλέντα τους. Η κόρη μου με την μουσική και τα φιλολογικά κι ο γιος μου κάνει χρόνια μπαλέτο. Με άφησε λίγο έκπληκτο που αναπαράχθηκε τόσο αυτό.

Αυτό που έχω να πω μόνο είναι ότι όταν ένα παιδί δείχνει ένα χάρισμα και αγάπη σε κάτι, ο γονιός πρέπει να το ενισχύσει και να είναι δίπλα του, ώστε αυτό να ανθίσει. Η ζωή μου με έφερε εδώ κι η δουλειά μου ήταν επιλογή μου, οπότε και τα παιδιά έχουν πάρει από τους γονείς να κάνουν την επιλογή τους. Έτσι έχουν πιθανότητες να ευτυχήσουν.

Όταν τον βλέπω να κάνει μπαλέτο, αισθάνομαι αυτήν την ευτυχία. Είναι πάρα πολύ σκληρό και δύσκολο για το ανθρώπινο σώμα. Είναι συγκλονιστικό.»

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου