Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Θρήνος για τον 39χρονο στην Κυπαρισσία: Θύμα φόνου εν ψυχρώ για έναν φουσκωμένο λογαριασμό – Σοκάρει το βίντεο

Αμίλητος έβγαλε όπλο και τον σκότωσε ο 72χρονος

Μια σφαίρα από το χέρι 72χρονου, για έναν φουσκωμένο λογαριασμό τηλεφώνου, έκοψε το νήμα της ζωής 39χρονου εργαζόμενου σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Κυπαρισσία.

Το έγκλημα προκαλεί σοκ, όπως και το βίντεο του Mega μέσα από το κατάστημα, που καταγράφει τον 72χρονο να μπαίνει, να βγάζει το όπλο του και να ρίχνει νεκρό τον άτυχο 39χρονο, πατέρα ενός μικρού παιδιού.

Ο φόνος εν ψυχρώ συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Το χρονικό

Σμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε διαπληκτιστεί με το θύμα κατά την πρώτη επίσκεψή του στο κατάστημα, για έναν λογαριασμό ύψους 170 ευρώ. Σύμφωνα με το Mega, απείλησε τον 39χρονο πως θα επιστρέψει με το όπλο του.

Λίγο αργότερα έκανε την απειλή του πράξη. Επέστρεψε στο σημείο και κατευθύνθηκε στο κατάστημα με ένα περίστροφο στο χέρι.

Εντός του μαγαζιού βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης και δύο γυναίκες υπάλληλοι, ενώ στην είσοδο περίμενε ένας πελάτης για να μπει.

Ο 72χρονος χωρίς να πει μια κουβέντα κινήθηκε με γοργό βηματισμό προς το σημείο που βρίσκονταν το θύμα. Όταν έφτασε σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων σήκωσε το περίστροφο και πυροβόλησε τον 39χρονο στην κοιλιακή χώρα. Η σφαίρα βρήκε το θύμα στην κεντρική αορτή, γεγονός που απέβη μοιραίο για τον άτυχο άνδρα, πατέρα ενός παιδιού 20 μηνών.

Στα δικαστήρια

Ο 72χρονος οδηγήθηκε λίγο μετά τις 11:30 της Πέμπτης 8 Απριλίου στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας, όπου παραιτήθηκε του δικαιώματος να έχει δικηγόρο, ή να του οριστεί αυτεπάγγελτα δικηγόρος υπεράσπισης όπως προβλέπεται.

Σύμφωνα με την το Best TV, σήμερα το πρωί θα βρεθεί ξανά ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Αυτόπτης μάρτυρας: Ήταν σε έξαλλη κατάσταση

Στο LIVE NEWS του MEGA μίλησε ο Σπύρος Σαμαρτζής, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας της διαφωνίας των δύο ανδρών. Όπως τόνισε ο κ. Σαμαρτζής ο δράστης ήταν σε έξαλλη κατάσταση, ενώ το θύμα του μιλούσε ευπρεπώς, προσπαθώντας να τον βοηθήσει. «Ο πελάτης αυτός μετά βγήκε έξω και έκανε φασαρία λέγοντας ότι είναι απατεώνες και φώναζε στον κόσμο που περίμενε» πρόσθεσε.


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου