Κυριακή, 25 Απριλίου 2021

«Βόμβα» στη Φάρμα – Αποχώρησε οικειοθελώς το μεγάλο φαβορί ξαφνιάζοντας τους πάντες

"Νιώθω ότι ο κύκλος μου σε αυτό το παιχνίδι έχει κλείσει. Ότι ήταν να δώσω το έχω δώσει, ανταγωνίστηκα τον εαυτό μου σε αυτόν τον τελευταίο αγώνα σαν μαχήτρια στη Φάρμα" τόνισε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Την πιο απρόσμενη κατάληξη είχε το επεισόδιο στη Φάρμα το βράδυ του Σαββάτου ύστερα από την πλέον απαιτητική μονομαχία αποχώρησης ανάμεσα στην Ειρήνη Κολιδά και την Μαρία Μιχαλοπούλου.

Μια μονομαχία στην οποία αναδείχθηκε, μετά το πέρας τεσσάρων αγωνισμάτων, νικήτρια η Ειρήνη Κολιδά.

Αμέσως μετά τη λήξη της μονομαχίας, ωστόσο, όταν και ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης αποχαιρετούσε την Μαρία Μιχαλοπούλου, η γοητευτική personal trainer θέλησε να ανακοινώσει μια προσωπική της απόφαση. Μια απόφαση που σίγουρα κανείς δεν περίμενε.

Πιο συγκεκριμένα, η Ειρήνη Κολιδά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω πάρει μια απόφαση και θέλω, πριν η Μαρία μπει στη διαδικασία να χαιρετήσει οποιονδήποτε, να την μοιραστώ με τα παιδιά κυρίως και με σένα και με τους υπόλοιπους. Νιώθω ότι ο κύκλος μου σε αυτό το παιχνίδι έχει κλείσει. Ότι ήταν να δώσω σαν Ειρήνη το έχω δώσει, ανταγωνίστηκα τον εαυτό μου σε αυτόν τον τελευταίο αγώνα σαν μαχήτρια στη Φάρμα. Δεν νιώθω ότι έχω να προσφέρω κάτι παραπάνω στα του παιχνιδιού αυτού και, επειδή το πραγματικό δικό μου ριάλιτι είναι έξω και εδώ και αρκετό καιρό σκέφτομαι έντονα το παιδί μου και την ζωή που έχω εκτός της Φάρμας, παρόλο που έχω δεθεί πάρα πολύ με αυτά τα παιδιά θα ήθελα πάρα πολύ, μετά από τη νίκη στον εαυτό μου σε αυτό το παιχνίδι, να αποχωρήσω εγώ και όχι η Μαρία».

«Το σκέφτομαι εδώ και δυο βδομάδες καθημερινά. Παλεύω μέσα μου και με κρατάει η αγάπη των παιδιών και η αγάπη μου για τα ζώα και για τη φύση. Επειδή όμως νιώθω 100% ολοκληρωμένη από αυτό το πράγμα, θέλω να φύγω με την χαρά αυτή».

Αν και ο παρουσιαστής της Φάρμας, Σάκης Τανιμανίδης θέλησε να κρατήσει την Ειρήνη Κολιδά στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, εκείνη επέμεινε πως θέλει να αποχωρήσει και να βρεθεί κοντά στο παιδάκι της. Και έτσι, αποχώρησε οριστικά και οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Σεβόμενος τους κανονισμούς της Φάρμας, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε εκ μέρους της παραγωγής πως η Μαρία Μιχαλοπούλου θα μπορούσε να συνεχίσει να βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης εάν κανείς παίκτης δεν είχε διαφορετική άποψη. Κάτι που δεν υπήρξε και η αγρότισσα θα συνεχίσει να διαγωνίζεται στη Φάρμα.

Η Ειρήνη Κολλιδά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η ενασχόλησή της με τη γυμναστική από νεαρή ηλικία την ώθησε να σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και στη συνέχεια να ασχοληθεί επαγγελματικά με την εκγύμναση στη φύση.

Η αγάπη της για τη φύση την οδήγησε να επεκτείνει τους ορίζοντές της με σπουδές στη Μελισσοκομία και τη Γεωπονική. Η Ειρήνη παρουσίασε στην τηλεόραση τις εκπομπές «it’s your life» και «Μεσημεριάτικα» ενώ παράλληλα εργάστηκε και ως ραδιοφωνική παραγωγός σε γνωστούς σταθμούς της Αθήνας.

Ασχολείται ενεργά με τον κήπο της, όπου παράγει τα λαχανικά της οικογένειάς της, με την εκγύμναση στη φύση και το κανόε – καγιάκ. Πρωταρχικό της μέλημα είναι να μεταφέρει, με όποιο τρόπο μπορεί, την αγάπη της για τη φύση στον κόσμο. Τα τελευταία 15 χρόνια αφιερώνει τον ελεύθερο της χρόνο σε δράσεις για την ενίσχυση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Ειρήνη και ο σκύλος της Ρόμπυ εκπαιδεύονται στη μέθοδο της θεραπευτικής επαφής με σκύλους, ως εθελοντές, για να παρέχουν υποστηρικτική θεραπεία σε ευπαθείς ομάδες παιδιών και ενηλίκων.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου