Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Κιμ Καρντάσιαν: Είναι πλέον επίσημα δισεκατομμυριούχος και το γιόρτασε όπως πρέπει

Το 2011, όταν η Κιμ Καρντάσιαν βωρέθηκε για πρώτη φορά στις σελίδες του γνωστού περιοδικού είε περιουσία… μόλις 6,6 εκατομμύρια.

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι και επίσημα δισεκατομμυριούχος. Ενώ δισεκατομμυριούχος της γνωστής οικογένειας των Καρντάσιαν ήταν μέχρι τώρα μόνο η μικρότερη από τις αδερφές, Κάιλι Τζένερr, τώρα πλέον είναι και η Κιμ, σύμφωνα με την επίσημη λίστα του Forbes.

O επίσημος λογαριασμός στο Instagram που διατηρεί το Forbes έκανε την συγκεκριμένη ανακοίνωση, προσθέτοντας στην λίστα του και την λαμπερή influencer.

Τον Οκτώβριο είχε περιουσία 780 εκατ. δολάρια, αλλά πλέον ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο.

Όπως αναφέρεται στη λεζάντα της σχετικής φωτογραφίας: «Όταν η Κιμ μπήκε για πρώτη φορά στις σελίδες του περιοδικού ήταν το 2011 με περιουσία μόλις 6,6 εκατομμύρια κάτω από τον Μπαράκ Ομπάμα και πάνω από τον Άστον Κούτσερ». 

«Η Forbes εκτιμά ότι το Kardashian West αξίζει τώρα 1 δισεκατομμύριο δολάρια, από 780 εκατομμύρια δολάρια τον Οκτώβριο, χάρη σε δύο προσοδοφόρες επιχειρήσεις – KKW Beauty and Skims – καθώς και μετρητά από πραγματικές τηλεοπτικές προσφορές και συμφωνίες έγκρισης, και ορισμένες μικρότερες επενδύσεις.

Αλλά είναι οι εταιρείες που ξεκίνησε και μεγάλωσε με την τυπική φλόγα της Kardashian για αυτοπροώθηση, την κατατάσσουν στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του κόσμου», αναφέρετια μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

Σε εξωτική τοποθεσία με φοίνικες και αμμουδιά, η Κιμ Καρντάσιαν έκανε το δικό της πάρτι, και δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου