Τρίτη, 27 Απριλίου 2021

MasterChef: Δεν σέρβιρε καν πιάτο και αποχώρησε με κλάματα

Είχε την πιο άτυχη μέρα στην πιο κρίσιμη στιγμή του MasterChef!

Σε μια αναμέτρηση με πρωταγωνιστή το φιλικό κλίμα κοντραροχτυπήθηκαν, στο MasterChef της Δευτέρας, ο Παύλος Χάππιλος και η Λία Μακροστέργιου. 

Οι δύο καλοί φίλοι του ριάλιτι μαγειρικής του STAR ήταν οι δύο υποψήφιοι που προέκυψαν και έπρεπε να παλέψουν για την παραμονή τους.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, ωστόσο, τίποτα δεν έμοιαζε να πηγαίνει κατ’ ευχήν για την Λία Μακροστέργιου παρά την βοήθεια που προσπαθούσε να της δίνει από τον εξώστη η Μαρίνα Ντεμολλάι.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην δώσει καν πιάτο στους τρεις κριτές του MasterChef, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο καθώς και στον καλεσμένο τους. Πράγμα που αυτομάτως έδωσε το εισιτήριο της παραμονής στον Παύλο.

Έτσι, η Λία Μακροστέργιου αποχαιρέτησε το όνειρο για συνέχιση στον διαγωνισμό του MasterChef με κλάματα για την άτυχη μαγειρική της ημέρα. Σε κλάματα, βεβαίως, ξέσπασε τόσο ο Παύλος όσο και η Μαρίνα.

«Για την Λία δεν έχουμε βαθμαλογία» σημείωσε, μέσα σε όλα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προς τους δύο διαγωνιζόμενους του MasterChef.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου