Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021

Survivor: Αποχώρησε η Μαριάνθη Κάσδαγλη


Ο Τριαντάφυλλος κι η Ελένη Χαμπέρη παραμένουν στο Survivor.

Τρεις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση απόψε στο Survivor με τους Τριαντάφυλλο, Μαριάνθη Κάσδαγλη και Ελένη Χαμπέρη να διεκδικούν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Τριαντάφυλλος ενώ στην επόμενη ψηφοφορία τον ακολούθησε κι η Μαριάνθη Κάσδαγλη από την κόκκινη ομάδα. Στο συμβούλιο της Τρίτης, μάλιστα, ο Παύλος Γαλακτερός, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια την Ελένη Χαμπέρη.

Έτσι τον πρώτο, μα και τον τελευταίο λόγο, όσον αφορά το ποιoς θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στους τρεις παίκτες είχε το τηλεοπτικό κοινό.


Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός εκείνος που κλήθηκε να αποχωρήσει από την ομάδα των κόκκινων και να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν η Μαριάνθη Κάσδαγλη. H ίδια δεν ήταν από τις πιο αγαπημένες παίκτριες της κόκκινης ομάδας και νωρίτερα είχε τσακωθεί άγρια με τη Νικολέττα. Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος μόνο ο Τριαντάφυλλος την φίλησε ενώ οι υπόλοιποι αγκάλιαζαν την Ελένη Χαμπέρη. Στην συνέχεια χαιρέτησε μόνη της χαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες της.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου