Τρίτη 25 Μαΐου 2021

Απασφάλισε ο Παύλος Χάππιλος για τον Διονύση: «Έχει τη φιλοσοφία που έχουν πολλοί νεαροί άνδρες»

«Ο Διονύσης ήταν χειρότερος όταν έκλειναν οι κάμερες», λέει ο Παύλος Χάππιλος.

Στην παρέα της Φωλιάς των Κου Κου βρέθηκε σήμερα ο Παύλος Χάππιλος, ο οποίος αποχώρησε χθες από το MasterChef, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση του διαγωνισμού.

Ο Παύλος Χάππιλος μίλησε για όλους και για όλα στον αέρα του Star, για την απόφασή του να μπει στο MasterChef, τον Τζαμαλή, την Μαρίνα, τον Ιωάννη και φυσικά τον Διονύση.

«Ήταν πολύ κομβική η στιγμή που ο Τζαμάλ μου έδωσε την κάρτα και με έκανε να επαναπροσδιορίσω πολλά πράγματα για το τι αξίζω και τι μπορώ να κάνω μέσα στο παιχνίδι. Τυχαία βρεθήκαμε στη σοφίτα και μετά ήρθαμε πολύ κοντά. Είδα διαφορά στη Μαρίνα όταν γύρισε, αλλά νομίζω ότι ήταν λογικό. Εμείς δεν βλέπαμε τι έλεγε, εμείς ξέραμε τη Μαρίνα μέσα στο σπίτι. Δεν ασχολιόταν ιδιαίτερα με κανέναν. Στην αρχή ήταν λίγο πιο στρατηγική, αλλά μετά όταν είδε ότι κάπως αυτό γυρνούσε μπούμερανγκ μέσα στο σπίτι, σταμάτησε να ασχολείται και κλείστηκε στο δωμάτιό της, αλλά αυτό το κλίμα από το υπόλοιπο σπίτι προς τη Μαρίνα συνεχίστηκε για πολύ καιρό. Εγώ την πάω πάρα πολύ τη Μαρίνα, είμαι σίγουρος ότι δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται. Αυτό που γινόταν απέναντί της ήταν δυσανάλογο με αυτά που έκανε», είπε αρχικά ο Παύλος Χάππιλος.

Ο Παύλος Χάππιλος απάντησε στη συνέχεια για τον Ιωάννη Αυλωνίτη και τη Μαρία Λαζαρίδου: Ο Γιάννης, στο σπίτι, δεν ήταν τόσο επιθετικός όσο φαίνεται στην κάμερα. Ήταν πιο γλυκός, ήσυχος, με χιούμορ. Δηλαδή, πιο πολύ σοκάρομαι που βλέπω τον Γιάννη. Δεν νομίζω ότι παρασύρεται από την κάμερα. Προσπαθεί να βγάλει έναν χαρακτήρα και προσπαθώντας να βγάλει έναν χαρακτήρα βγαίνει κάτι εντελώς διαφορετικό. Νομίζω ότι το κάνει και η Μαρίνα και η Μαρία. Ο Ιωάννης και η Μαρία δεν είχαν κάτι πέραν του φιλικού, αλλά ήταν πολύ… ζεστό το φιλικό. Δεν ξέρω αν ο Ιωάννης είχε “τσιμπηθεί” με τη Μαρία».

Για τον Διονύση Σαρακίνη, ο Παύλος Χάππιλος είπε: «Έχω γενικά απύθμενη υπομονή και πολύ δύσκολα δεν θα συμπαθήσω κάποιον και πάντα βρίσκω τα θετικά. Μέσα στο σπίτι ήταν πολύ δοτικός με τον τρόπο του. Εγώ τα προβλήματά μου τα έχω πει στον Διονύση, του είχα πει πότε είχε υπερβεί τα όρια. Ήταν πολύ περίεργος χαρακτήρας ο Διονύσης, σε κάποιες φάσεις ήταν χειρότερος όταν έκλειναν οι κάμερες, ξαφνικά είχε νεύρα από το πουθενά, ενώ σε άλλες φάσεις ήταν καλύτερος. Είχαμε καλή σχέση, αλλά με την τριβή κάπου έσπασε. Όταν του μιλούσα καταλάβαινε από πού ερχόμουν, απλά δεν ήταν ικανός να το αφομοιώσει αυτό το πράγμα και κάπως να αλλάξει ή να προσπαθήσει να αλλάξει. Νομίζω ότι έχει αυτή τη φιλοσοφία που έχουν πολλοί νεαροί, άνδρες ειδικά, ότι εγώ αυτός είμαι και πρέπει να με ανεχτεί η κοινωνία, το οποίο δεν ισχύει, δεν είναι πραγματικότητα. Κι εγώ ήμουν διαφορετικός μικρότερος, αλλά επειδή έβλεπα ότι πλήγωνα τους ανθρώπους γύρω μου, προσπάθησα, κι άμα προσπαθείς, αλλάζεις».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου