Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Όλα τα μάτια στραμμένα στον Γεωργιανό – Οι πληροφορίες που διαψεύδει η Αστυνομία

Ενδέχεται είτε να συμμετείχε σε όσα έγιναν στη μεζονέτα, είτε να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις

Πάνω στον 43χρονο Γεωργιανό έχει πέσει το ενδιαφέρον της ΕΛ.ΑΣ για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, που πριν λίγες μέρες συνελήφθη στον Έβρο, να προσπαθεί να περάσει τα σύνορα με πλαστό διαβατήριο.

Χθες εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί, κατηγορούμενος για ληστεία στο Πικέρμι και με αδιάφορο ύφος είπε ότι δεν έχει ιδέα για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν. Μάλιστα, αρνήθηκε ακόμα και την σχέση του με την ληστεία στο σπίτι του ηλικιωμένου στο Πικέρμι, κάτι για το οποίο έχει επιβεβαιωθεί, αφού έχει βρεθεί το DNA του στον χώρο.

Οι αστυνομικοί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών εξέτασαν για περίπου 24 ώρες τον Γεωργιανό, τον οποίο θεωρούν σκληρό κακοποιό. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι εχτές δεν είπε απολύτως τίποτα, μετά την παρουσία του στον ανακριτή για το ένταλμα ληστείας στο Πικέρμι, αναμένεται να επιστρέψει στη ΓΑΔΑ, καθώς θα πάρει προθεσμία αναφέρει το MEGA.

Οι αρχές θεωρούν πολύ ισχυρό το ενδεχόμενο ότι ακόμα και αν δεν έχει συμμετοχή στη ληστεία και τον φόνο στα Γλυκά Νερά, ο Γεωργιανός να έχει πληροφορίες ή να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις για το συγκεκριμένο έγκλημα. Βέβαια, ούτε το σενάριο να έχει κάποια σχέση ακόμα και ο ίδιος, έστω στο ρόλο του τσιλιαδόρου, δεν έχει εκλείψει για τους αστυνομικούς.

Oι αρχές περιμένουν το επόμενο διάστημα στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, τα οποία ενδεχομένως θα μπορέσουν να κουμπώσουν με το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Nα δώσει ένα τέλος στα σενάρια σχετικά με το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά που διακινούνται στα ΜΜΕ προσπαθεί να βάλει η ΓΑΔΑ.

Προφανώς, χωρίς να γίνεται συγκεκριμένη αναφορά, η ΓΑΔΑ με την ανακοίνωσή της επιχειρεί να αποδομήσει τα δημοσιεύματα που τροφοδότησε το γεγονός ότι σήμερα οδηγήθηκε στην ανακρίτρια ο 36χρονος Γεωργιανός, που πήρε προθεσμία για τις ληστείες κατά συρροή και αρνείται τις κατηγορίες που αφορούν στο έγκλημα.

«Πληροφορίες που διακινούνται στα Μέσα, με πιθανούς υπόπτους στην υπόθεση του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» αναφέρει η ανακοίνωση.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου