Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο των αρχών δέκα ύποπτοι

«Με ενοχλούν όλα τα σενάρια που βγαίνουν» ανέφερε η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν

Ολοένα και μικρότερος γίνεται ο κύκλος μέσα στον οποίο κινούνται οι έρευνες της Αστυνομίας για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της 20χρονης Καρολάιν.

Σύμφωνα με τη Real News, οι αστυνομικοί έχουν επικεντρώσει τις έρευνες σε δέκα σκληρούς κακοποιούς, αρκετοί εκ των οποίων έχουν ήδη εκτίσει ποινές κάθειρξης για άλλες υποθέσεις.

Πρόκειται για πρόσωπα που ταιριάζουν με την περιγραφή που έδωσε ο πιλότος και με το σκίτσο του «κοντού» που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ.

Μεταξύ των δέκα υπόπτων, περιλαμβάνονται Έλληνες, αλλά και αλλοδαποί, οι οποίοι έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν για άγριες ληστείες με πρόκληση σωματικών βλαβών, όχι όμως με ανθρωποκτονία.

Έγκλημα στο Γλυκά Νερά: «Με ενοχλούν όλα τα σενάρια που βγαίνουν»

Ξεκάθαρη είναι η θέση της ψυχολόγου της Καρολάιν όσον αφορά τη σχέση της με τον σύζυγό της.

«Με ενοχλούν όλα τα σενάρια που βγαίνουν, είναι απάνθρωπα και με στενοχωρούν. Έρχονταν τα παιδιά και έφεραν το μωράκι τους, τη Λυδία. Πάντα αγκαλιά. Ο Μπάμπης βιώνει το δικό του δράμα με αξιοπρέπεια και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει και δεν θα λυγίσει. Ήταν πολύ υποστηρικτικός σύζυγος.

Άκουσα πράγματα αδιανόητα. Θα σας πω το εξής: Αν ένα ζευγάρι έχει πρόβλημα, η γυναίκα το εμπιστεύεται. Τόσους μήνες που έβλεπα την Καρολάιν θα μου έλεγε αν είχε κάποιο θέμα. […] Δεν ερχόταν ποτέ μόνη της. Δεν ερχόταν ποτέ μόνος του. Πάντα οι τρεις τους. Ήταν πολύ δεμένοι τα συζητούσαμε όλα»., ανέφερε η Ελένη Μυλωνοπούλου σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα.

Η ίδια εξηγεί ότι η Καρολάιν είχε ήδη αποβάλει μια φορά και η κορούλα της γεννήθηκε πρόωρα. Ήταν πολύ μικρή σε ηλικία, είχε άγχος να συνεχίσει και τις σπουδές της, και όλα της φαίνονταν βουνό. Επομένως, είναι απολύτως λογικό που ζήτησε βοήθεια και στήριξη από ψυχολόγο.

Η κ. Μυλωνοπούλου διαψεύδει τα σενάρια ότι η 20χρονη είχε κάνει ασφάλεια ζωής, ενώ αναφέρει ότι η Καρολάιν μιλούσε εδώ και εκεί για την αγοραπωλησία του οικοπέδου αντί του ποσού των 100.000 και η ίδια τη συμβούλεψε να μην το λέει παραέξω.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου