Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Έλενα Τσαγκρινού: «Δεν είχα ούτε κατά διάνοια στο μυαλό θρησκευτική πλευρά με το El Diablo»

"Για εμένα ήταν κάπου στην μέση γιατί προσπάθησα να το ξεκαθαρίσω από την πλευρά μου κι έπεφτε το βάρος επάνω μου" δήλωσε η Έλενα Τσαγκρινού.

Για τις αντιδράσεις που δέχθηκε το El Diablo, η συμμετοχή της στην Eurovision για λογαριασμό της Κύπρου, απάντησε η Έλενα Τσαγκρινού στο The 2Night Show.

«Από την μία πλευρά αν το είχα πάρει σοβαρά, θα είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ και μπορεί να μην ήθελα να πάω στον διαγωνισμό να σου πω την αλήθεια.

Είμαι ένα άτομο που κρατώ μόνο τα καλά από την ζωή… 

Τώρα νιώθω ότι γίνομαι γυναίκα γιατί πριν την Eurovision δεν το ένιωθα τόσο. Τώρα βρίσκω το πάτημά μου το καλλιτεχνικό και με την αφέλεια την καλλιτεχνική μπορείς να επιλέξεις κάτι που μπορεί να σου κάνει καλό ή κακό.

Για εμένα ήταν κάπου στην μέση γιατί προσπάθησα να το ξεκαθαρίσω από την πλευρά μου κι έπεφτε το βάρος επάνω μου. Είναι μια καλή ευκαιρία να το πω, να μείνουμε στην αφέλεια την καλλιτεχνική που μπορεί να έχει μια τραγουδίστρια και να πάρει στα χέρια της ένα τραγούδι, σκεπτόμενη την μουσική και την παραγωγή και μην έχοντας στο μυαλό ούτε κατά διάνοια την θρησκευτική ή πολιτική πλευρά που πήρε το τραγούδι. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα ότι με το τραγούδι που θα πάω για πρώτη φορά στην Eurovision, θα φέρει μια τέτοια πλευρά. Στενοχωρήθηκα πολύ αλλά δεν έδωσα βαρύτητα γιατί μπορεί να είχε επίπτωση στον διαγωνισμό. Η πραγματικότητα είναι αυτή, ότι μιλάμε για μια καταστροφική σχέση.»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου