Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Γιαγιά 11χρονης που πέθανε στα Χανιά: Aν έθαβαν εμένα δεν θα στεναχωριόμουν

Αιχμές για τη μητέρα του κοριτσιού: «Το παιδί περιπλανιόταν τη νύχτα κι εκείνη δήλωσε την εξαφάνιση το άλλο πρωί»

Το χαμό της 11χρονης εγγονής της θρηνεί η γιαγιά της μικρής που βρέθηκε νεκρή σε παραλία των Χανίων. Η μητέρα του πατέρα του κοριτσιού έκανε λόγο για ανείπωτο πόνο.

«Ο πόνος αυτός είναι πολύ πολύ οδυνηρός και δεν περνιέται εύκολα» και ευχήθηκε «αν έθαβαν εμένα δεν θα στεναχωριόμουν… να θάψω εγώ το εγγόνι μου; Να θάψω εγώ το εγγόνι μου; Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Είναι ένα χαστούκι με δυο παλάμες, όχι με μία και με τρεις μπορώ να πω …αλλά δυστυχώς πλέον είναι αργά τα πράγματα δεν αλλάζουνε αυτή την στιγμή. Πρέπει να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον μας ο μπαμπάς, τον παππού , την γιαγιά να είμαστε μια γροθιά» είπε στον ΑΝΤ1.

«Εγώ αυτή την στιγμή, θέλω πρώτα να ηρεμήσουμε , να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Εγώ βλέπω ότι έχασα την εγγόνα μου και είμαι τριπλά στεναχωρημένη», ανέφερε και είπε για τα αίτια του θανάτου της μικρής ότι, έγινε νεκροψία και η οικογένεια έχει το πόρισμα που «δεν δείχνει ούτε βιασμό», ενώ υπέθεσε ότι, «το παιδί παραπάτησε, ζαλίστηκε…» ανέφερε.

Η γυναίκα άφησε αιχμές για τη μητέρα του κοριτσιού, που δήλωσε την εξαφάνισή της την επόμενη μέρα. Το παιδί περιπλανιόταν τη νύχτα κι εκείνη δήλωσε την εξαφάνιση το άλλο πρωί. Βέβαια δεν ήμουν ούτε μπροστά ούτε να έβλεπα τι συμβαίνει και γιατί πήγε πρωί βράδυ;» είπε. «Δεν έπιασε το τηλέφωνο να πει ότι αυτό το πράγμα συμβαίνει αλλά δεν μου άρεσε καθόλου αυτό.Έπρεπε να μας ειδοποιήσει έστω να βγούμε και εμείς λίγο να το ψάξουμε μπορεί να το είχαμε βρει , μπορεί να ζούσε , μπορεί να είχε χτυπήσει μπορούσε να ζούσε».


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου