Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Κατερίνα Καραβάτου: Έτσι ξεκίνησε την πρώτη εκπομπή χωρίς τον Κρατερό Κατσούλη

Νέα αρχή έκανε σήμερα, Πέμπτη η Κατερίνα Καραβάτου στο STAR.

Μια δεύτερη πρεμιέρα έμελλε να έχει τη φετινή σεζόν η Κατερίνα Καραβάτου στη «Φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Πέμπτης 6 Μαϊου. 

Και αυτό καθώς μια μέρα νωρίτερα, ο σύζυγος και συμπαρουσιαστής της, Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει να καλημερίζει τους τηλεθεατές του STAR στην πρωινή ζώνη.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός σημείωσε μεταξύ άλλων πως «ήταν επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα. 

Ο κύριος λόγος που φεύγω τώρα και όχι στο τέλος της σεζόν είναι διότι υπάρχει μια ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη. 

Είναι πρωταγωνιστικός ρόλος και οι ανάγκες γυρισμάτων είναι τέτοιες που θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιήσω, εάν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω. Πραγματικά δεν γινόταν να συνεχίσω άλλο, δεν μπορούσαν να συνδυαστούν και τα δύο. Θέλω να ευχαριστήσω το Star, γιατί από το 2017 που ήρθαμε, έχουν γίνει πολλά. Εμένα με στήριξαν πάρα πολύ και σε προσωπικά θέματα, όπως ήταν η υγεία μου».

Έτσι, το πρωινό της Πέμπτης, η Κατερίνα Καραβάτου είπε στο τηλεοπτικό κοινό την πρώτη μοναχική καλημέρα στη «Φωλιά των Κου Κου». Μια καλημέρα την οποία θα διαδεχθεί η επόμενη και εκείνη θα διαδεχθεί η επόμενη αυτής κ.ο.κ.

«Καλημέρα σας! Καλημέρα σε όλους και καλωσορίσατε στη Φωλιά των Κου Κου. Νομίζω ότι είναι όπως το περίμενα και όπως το περιέγραψα χθες. Σήμερα δεν θα είμαι όπως χθες. Όμως, είναι περίεργα, δεν το κρύβω. Υπάρχει από μέρους μου μια αμηχανία,  είναι διαφορετικά. Δεν είναι ότι δεν είχε ξανασυμβεί να λείπει ο Κρατερός από εδώ, αλλά από εδώ και πέρα όμως δεν θα είναι πια μαζί μας. Αν και όπως ο ίδιος είπε, θα είναι ανταποκριτής μας με τα αποκλειστικά του για τα καλλιτεχνικά» σημείωσε, εμφανώς μουδιασμένη, η Κατερίνα Καραβάτου στο ξεκίνημα της εκπομπής.

Και μια νέα σελίδα για τη «Φωλιά των Κου Κου» άρχισε να γράφεται…

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου