Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Κώστας Παπαδόπουλος: «Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας μοντέρνος καραγκιόζης»

Καταπέλτης ο Κώστας Παπαδόπουλος, ξανά, στο Love It!

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος προβλήθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο Love It του ΣΚΑΪ.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στον Τριαντάφυλλος δίχως να μασήσει καθόλου τα λόγια του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Παπαδόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε ζήσει πάρα πολλές στιγμές μαζί με τον Τριαντάφυλλο. Έχουμε κλάψει μαζί. Οι διαμάχες που γίνονται στο παιχνίδι, είναι λογικές γιατί το παιχνίδι είναι ανταγωνιστικό. Προς Θεού, δεν είναι εχθρός μου ο Τριαντάφυλλος. Αγωνιστικά είναι παλτό και δεν προσφέρει τίποτα στην ομάδα του. Δεν προσφέρει τίποτα στην παραλία. Όλοι έχουμε λατρέψει τον Καραγκιόζη! Αυτός είναι ένας μοντέρνος καραγκιόζης που, κάνοντας διάφορα αστεία, κάποιοι γελούσαν. Πιστεύω όμως ότι έχει κουράσει όλο αυτό».

«Ο Τριαντάφυλλος ήταν ένα θέατρο και προσπαθούσε να κλέψει τηλεοπτικό χρόνο» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του Survivor. «Όσο ήταν ο Αλέξης Παππάς στο παιχνίδι έπαιρνε κάποια φόρα, είχε κάποιο κίνητρο, αισθανόταν δυνατός και δεν ήθελε ούτε καν να τον κοιτάμε. Ήταν πάρα πολύ απότομος, μπορούσε να προσβάλλει, να βρίσει. Τον λένε άκακο αλλά εγώ άκακο δεν τον βλέπω».

«Πιστεύω ότι τον εηρέαζε ο Αλέξης, γιατί όταν έφυγε, ο Τριαντάφυλλος… γύρισε την μπιφτέκα και έγινε άλλος άνθρωπος. Δεν καθόταν ποτέ στη φωτιά μαζί μας αλλά, όταν έφυγε ο Παππάς, καθόταν στη φωτιά μαζί μας και ήταν όλο μες στη γλύκα και μες στο μέλι»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου