Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Ο Δημήτρης Παπανώτας «καρφώνει» τον Νίκο Μουτσινά – «Γιατί δεν ψάχνει σε φίλες του παρουσιάστριες;»

"Πάει και ψάχνει το Γωγουλίνι το καημένο, στα μικρά τα καναλάκια να πει για τα ελληνικά του. 

Το θέμα, όμως, είναι αλλού. 

Γιατί δεν ψάχνει στις εκπομπές πολύ κοντά του, σε πολύ φίλες του παρουσιάστριες που πολυδιαφημίζονται ότι χειρίζονται τα ελληνικά άψογα, τέλεια, καταπληκτικά" τόνισε, μέσα σε όλα, ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ιδιαιτέρως αιχμηρός εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παπανώτας, το πρωινό της Πέμπτης, όταν στο στόχαστρο του Happy Day βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ θέλησε στην χρυσή του τηλεόραση να ασχοληθεί με τα… όχι και τόσο σωστά που χρησιμοποιούνται σε μικρότερο τηλεοπτικό κανάλι, αλλά ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή είχε μια ένσταση!

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε χαρακτηριστικά πως «άσε με λίγο να πάω στον φίλο μου τον Μουτσινά… Θέλω να τον παρακαλέσω κάτι… Διότι πάει και ψάχνει το Γωγουλίνι το καημένο, στα μικρά τα καναλάκια να πει για τα ελληνικά του. Το θέμα, όμως, είναι αλλού. Γιατί δεν ψάχνει στις εκπομπές πολύ κοντά του, σε πολύ φίλες του παρουσιάστριες που πολυδιαφημίζονται ότι χειρίζονται τα ελληνικά άψογα, τέλεια, καταπληκτικά. Τα παίζουν στα δάχτυλα. Προχθές, βλέπω και ακούω για τον «κύριο Μπάρκουλη». Μου έρχεται νταν εδώ, στο δόξα πατρί! Λέω, πες τον αείμνηστο, πες τον μακαρίτη, πες τον αξέχαστο! Χθες, πάλι, λέει «στη Μαριαλένα της είπαν πολλαπλοί άνθρωποι το τάδε θέμα»! Μα πολλαπλοί άνθρωποι; Και σκέφτομαι πως να είναι οι πολλαπλοί άνθρωποι… Ξέρουμε τους απλούς, τους πολλαπλούς;».

Δύο στα δύο λάθη, σου λέω… Προχθές ένα και χθες άλλο» συμπλήρωσε με νόημα ο Δημήτρης Παπανώτας στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Για ποια χτυπάει στον ΣΚΑΪ η καμπάνα από τον Δημήτρη Παπανώτα;

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου