Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

Τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο

βιομήχανος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας (24/5), ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν με προβλήματα υγείας στο Ιατρικό Κέντρο.

ΟΚωνσταντίνος Αγγελόπουλος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας (24/5). Ο 77χρονος βιομήχανος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν με προβλήματα υγείας στο Ιατρικό Κέντρο.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος ήταν ο πατέρας των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος επί σειρά ετών ταλαιπωρούταν από προβλήματα υγείας, ενώ στον επιχειρηματικό κόσμο ήταν γνωστός μέσω των επενδύσεών του, όπως σε εκείνη στη Χαλυβουργική.

Σε μία συνέντευξή του το 2018 στην Καθημερινή ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος είχε αναφερθεί στη σπάνια μορφής αρθρίτιδα, η οποία δυσκόλευε την κινητικότητά του.

«Από την πρώτη στιγμή δεν το έβαλα κάτω. Πέρασα μια ολόκληρη ζωή παλεύοντας για να βγω από την ασθένεια. Επισκέφθηκα τους πιο εξειδικευμένους γιατρούς σε όλο τον κόσμο. Δοκίμασα φάρμακα που την εποχή εκείνη ήταν απαγορευμένα γιατί δεν είχαν ακόμη δοκιμασθεί. Ταξίδεψα κρυφά από όλους μόνος μου με έναν σκαραβαίο στην Ελβετία και έκανα εγχείρηση για να μου βάλουν βίδες τιτανίου, την εποχή που ήταν ακόμη απαγορευμένες στην Αμερική. Γενικά ήμουν άφοβος απέναντι στην ασθένεια και αυτό με αντάμειψε. Οι εγχειρήσεις αυτές και τα φάρμακα με ανακούφισαν σημαντικά και διευκόλυναν τη ζωή μου».

Τα τελευταία χρόνια ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος είχε βρεθεί σε ανοιχτή διαμάχη με τους δύο γιούς του, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, με ανακοινώσεις και από τις δύο πλευρές και επίκεντρο την Χαλυβουργική.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου