Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Σάββας Πούμπουρας: «Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη»

Αν δείτε όλο το βίντεο, θα καταλάβετε ότι συνομιλώ και αναφέρομαι σε παιδιά που μόλις τελειώνουν το σχολείο

""Αν δείτε όλο το βίντεο, θα καταλάβετε ότι συνομιλώ και αναφέρομαι σε παιδιά που μόλις τελειώνουν το σχολείο, σε νέους 18 χρονών που χρειάζονται την εμπειρία για την μετέπειτα επαγγελματική τους εξέλιξη. 

Σε καμιά περίπτωση δεν ήθελα να συσχετιστεί αυτό με εργασία χωρίς αμοιβή" ομολογεί ο Σάββας Πούμπουρας.

Μια συγνώμη θέλησε να εκφράσει ο Σάββας Πούμπουρας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έπειτα από τον σάλο που προκλήθηκε με πρόσφατο βίντεο του.

Σε αυτό ο παρουσιαστής είχε αναφερθεί στην αναζήτηση εργασίας αλλά δέχθηκε πλήθος αρνητικών σχολίων.

Έτσι, πριν λίγες ώρες, ο Σάββας Πούμπουρας επανήλθε στο Instagram για να αποκαταστήσει την αλήθεια και να επανατοποθετηθεί. «Η πρόθεση μου είναι ανιδιοτελής, τα κίνητρά μου είναι αγνά και θέλω να χρησιμοποιώ το βήμα μου όπως και όπου μπορώ» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να διευκρινήσω κάποια πράγματα, τα οποία δεν επικοινώνησα σωστά και θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από αυτούς που άθελα μου έθιξα. Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν αυτό στις προθέσεις μου. Θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να κρίνει τον εαυτό του και την αξία του μόνος του και να εργαστεί σε εταιρείες που τον σέβονται και είναι σύμφωνες με τα δικά του κριτήρια. Αυτό θέλω να κρατήσετε» πρόσθεσε ο παρουσιαστής. «Αν δείτε όλο το βίντεο, θα καταλάβετε ότι συνομιλώ και αναφέρομαι σε παιδιά που μόλις τελειώνουν το σχολείο, σε νέους 18 χρονών που χρειάζονται την εμπειρία για την μετέπειτα επαγγελματική τους εξέλιξη. Σε καμιά περίπτωση δεν ήθελα να συσχετιστεί αυτό με εργασία χωρίς αμοιβή».

«Μετά από αυτό που έγινε, το οποίο έφερε σε δύσκολη θέση όχι μόνο εμένα αλλά και την οικογένεια μου, πήρα ένα πολύ σοβαρό μάθημα. Να λέω αυτό που έχω στην καρδιά μου και την αλήθεια μου με τον πιο δυνατό τρόπο».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου