Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Survivor: Αποχωρεί και ο Νίκος Μπάρτζης;

Τι συμβαίνει στο Survivor τις τελευταίες ώρες;

Ο James Καφετζής αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor και ο Νίκος Μπάρτζης είναι ο επόμενος παίκτης που στρέφει όλο το τηλεοπτικό ενδιαφέρον επάνω του. 

Μετά την «βόμβα» που έπεσε με την αποχώρηση του James, υπάρχει έντονη φημολογία πως ο κολλητός του ο Νίκος θα είναι ο επόμενος που θα εγκαταλείψει το παιχνίδι. Ποιο είναι το παρασκήνιο και ποια η αλήθεια.

Στο Πρωινό, ο Βαγγέλης Περρής, μετέφερε το ρεπορτάζ που έχει ο ίδιος για όσα συμβαίνουν στο Survivor τις τελευταίες ώρες. Ο ίδιος ανέφερε τα εξής:

«Ο Νίκος Μπάρτζης ανακάλυψε στο νοσοκομείο ότι το πρόβλημα που έχει με το πόδι του στο γόνατο είναι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι του διαβεβαίωναν οι μεγαλογιατροί που τον εξέταζαν μέχρι τώρα. Δηλαδή, έχει τεράστιο πρόβλημα, έχει επιδεινωθεί η κατάστασή του με τους συνεχείς αγώνες, δεν θα έπρεπε να συμμετέχει. Έχει πρόβλημα που μπορεί να κρατήσει για πάρα πολύ μεγάλο διάστημα. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να λυθεί το πρόβλημα του ποδιού του. Σε περίπτωση που -από ό,τι φαίνεται αυτό συμβαίνει- δεν θα μπορεί ούτε όρθιος να σταθεί, θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει από το Survivor».

Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε τι απόφαση θα πάρει ο Νίκος Μπάρτζης, με βάση την ιατρική γνωμάτευση για το πόδι του. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, φαίνεται πως είναι κομβικές οι στιγμές για την εξέλιξη του Survivor από εδώ και πέρα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου