Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Το καυτό σορτς παραλίγο να την οδηγήσει στη φυλακή

Τι καταγγέλλει μια μαμά από το Κολοράντο για όσα συνέβησαν σε πάρκο αναψυχης

Μια μητέρα από το Κολοράντο των ΗΠΑ κόντεψε να συλληφθεί σε χώρο αναψυχής όταν οι αστυνομικοί θεώρησαν πως το σορτσάκι της παραήταν κοντό.

Η Bailey Breedlove, η οποία μας λέει πως είναι αυτιστική, έγραψε στο Facebook για την οικογενειακή επίσκεψη στο πάρκο Six Flags της Οκλαχόμα στις 30 Απριλίου, η οποία καταστράφηκε από την τρομακτική εμπειρία που έζησε, όπως λέει.

«Τρομοκρατήθηκα πως θα πήγαινα φυλακή για ένα σορτς», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Breedlove αποκαλύπτει πως οι οικογενειακές διακοπές χάλασαν όταν «η κόρη μου κατσαδιάστηκε από έναν αστυνομικό του πάρκου». Ο αστυφύλακας «συνέχισε να με ακολουθεί και με έπιασε από τον ώμο για να με γυρίσει και να μου πει ότι το σορτσάκι μου ήταν πολύ κοντό», έγραψε η ίδια στις 2 Μαΐου, όπου μοιράστηκε και το σχετικό βίντεο.

«Δεν έκανα κανένα έγκλημα και πήγα στον φίλο μου, γιατί είμαι αυτιστική και δυσκολεύομαι να μιλώ σε αστυνομικούς», λέει η μητέρα.

Στο περιστατικό μπλέχτηκε και ο διευθυντής του πάρκου, ο οποίος συνέχισε να της λέει για το κοντό σορτς, προτείνοντας να αγοράσει ένα καινούριο από κατάστημα του χώρου. Κατόπιν την απείλησαν με σύλληψη, όπως καταγγέλλει, «και εγώ συμφώνησα να αγοράσω καινούριο σορτς ώστε να μπορέσει η οικογένειά μου να απολαύσει τις διακοπές της».

Η αστυνομία του πάρκου άφησε τελικά ελεύθερη τη γυναίκα, την τιμώρησαν ωστόσο με πενταετή απαγόρευση εισόδου.

Το Six Flags της Οκλαχόμα γράφει στην ιστοσελίδα του ότι έχει dress code, ώστε να κρατιέται το περιβάλλον «φιλικό στην οικογένεια, αλλά και για λόγους ασφαλείας», χωρίς να ξεκαθαρίζει ωστόσο τι ρούχα απαγορεύονται.

Εκπρόσωπος του χώρου δήλωσε στην εφημερίδα New York Post πως η Breedlove φορούσε ένα «σορτς που άφηνε ακάλυπτο ένα σημαντικό κομμάτι του πισινού της». Υποσχέθηκε πάντως πως θα διερευνήσει την καταγγελία της μητέρας…

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου