Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Ξυλοδαρμός οδηγού λεωφορείου στο Ελληνικό: «Δεν έχω καμία κακία απέναντι σε αυτά τα παιδιά»

«Αυτοί ήθελαν να πάνε μία και έξω στο Ελληνικό. Έβριζαν το σπίτι μου, την οικογένειά μου»

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε το Σάββατο, από ομάδα νεαρών, ένας 57χρονος οδηγός λεωφορείου της γραμμής 171 που εκτελεί το δρομολόγιο Βάρκιζα – Αργυρούπολη.

Οι νεαροί, που νευρίασαν γιατί το λεωφορείο καθυστερούσε στις στάσεις, αφού τον ξυλοκόπησαν, στη συνέχεια τον λήστεψαν και έγιναν καπνός. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό και όταν πήρε εξιτήριο πήγε για κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα του Ελληνικού.

«Ξεκίνησα το δρομολόγιο από τη Βάρκιζα με κατεύθυνση το Ελληνικό. Σε όλο το δρόμο ήταν 200 άτομα μέσα στο λεωφορείο, και χωρίς μάσκα. Είναι σύνηθες το φαινόμενο. Αυτοί ήθελαν να πάνε μία και έξω στο Ελληνικό. Έβριζαν το σπίτι μου, την οικογένειά μου. Τα παιδιά αυτά πρέπει να ήταν από 17 έως 23 ετών» είπε στο MEGA ο οδηγός Κώστας Σωτηρόπουλος.

«Είχαν μπει στο λεωφορείο από τη Βάρκιζα, από την αφετηρία. Τους αφήνω στο Ελληνικό, και σκέφτηκα ότι έληξε. Πήρα και άλλο συνάδελφο από εκεί για να κάνουμε το τελευταίο δρομολόγιο. Όταν ήμουν στην Ιασωνίδου, μπήκαν και οι 4. Δέχτηκα προπηλακισμό και εγώ και ο συνάδελφος. Είχα μέσα 20 άτομα, σκέφτηκα να ανοίξω την πόρτα να κατέβει ο κόσμος. Μου πήραν το κινητό, μου πήραν το τσαντάκι» είπε ο κ. Σωτηρόπουλος.

«Δεν έχω καμία κακία απέναντι σε αυτά τα παιδιά. Να σκεφτούν μόνο οι οικογένειές τους τι κοινωνίες δημιουργούν. Δεν παρενέβη κανείς. Και ο άλλος συνάδελφος έφαγε ξύλο. Ήταν τέσσερα άτομα, που αν τους δω τους αναγνωρίζω, και ακόμα δύο. Έχουν συνέβη και άλλα περιστατικά. Καπνίζουν μέσα, σε άλλο συνάδελφο πέταξαν δυναμιτάκι», πρόσθεσε.

«Με πήρε ασθενοφόρο και με πήγε στον Ευαγγελισμό. Πριν δύο ώρες είχε σημειωθεί άλλο περιστατικό σε λεωφορείο, και έσφαξε ο ένας τον άλλο. Το είδα στον Ευαγγελισμό το παιδί που δέχτηκε τη μαχαιριά» κατέληξε.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου