Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

YFSF Τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

YFSF - Ξεχώρισε στο σόου μεταμφιέσεων κι έλαβε την πρώτη θέση.

H All Star έκδοση του YFSF έλαβε τέλος και μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Τάνια Μπρεάζου.

Θανάσης Αλευράς, Ίαν Στρατής, Ησαΐας Ματιάμπα και Τάνια Μπρεάζου διαγωνίστηκαν για τελευταία φορά κι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κατακτήσουν την πρώτη θέση.

Για τον τελικό ο Θανάσης υποδύθηκε τον Γιώργο Μαρίνο, ο Ησαϊας τον Δημήτρη Υφαντή, η Τάνια την Celine Dion κι ο Ίαν τον Michael Jackson.

Σε αυτή τη μοναδική φιέστα η Μαρία Μπεκατώρου υποδέχθηκε για άλλη μια φορά τους αγαπημένους της κριτές, Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια, αλλά και τους καλλιτέχνες της all star version του «Your Face Sounds Familiar», που έδωσαν το παρών. Κρατερός Κατσούλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Μπέττυ Μαγγίρα, Ματθίλδη Μαγγίρα και Κατερίνα Στικούδη χάρισαν απολαυστικά ντουέτα, αλλά και λίγη από τη λάμψη τους! Από την βραδιά δεν έλειψαν κι οι εκπλήξεις καθώς πέρα από τα ανατρεπτικά ντουέτα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη και η Άντζελα Δημητρίου ανέβηκαν στην σκηνή σε ρόλο-έκπληξη. Φυσικά και φέτος συνεχίστηκε ο αγαπημένος θεσμός των βραβείων του απόλυτου σόου μεταμφιέσεων και οι ανατροπές δεν σταμάτησαν με όσους τα απένειμαν. Μετά το τέλος του διαγωνιστικού μέρους στην σκηνή ανέβηκαν για να τραγουδήσουν τόσο η Κατερίνα Παπουτσάκη όσο κι ο Κωστής Μαραβέγιας που μετέτρεψε την βραδιά σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Όπως ανακοίνωσε η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου στο τέλος του σόου, την τέταρτη θέση κατέλαβε ο Θανάσης Αλευράς ενώ την τρίτη ο Ησαϊας Ματιάμπα. Η Τάνια Μπρεάζου δήλωσε για τη νίκη της: «Ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ συγκινημένη που είχα την τιμή και την τύχη να είμαι ανάμεσα σε τέτοιους καλλιτέχνες και να με κρίνουν τέτοιοι καλλιτέχνες. Ευχαριστώ τον κόσμο από την καρδιά μου που με στήριξε και την παραγωγή του ΑΝΤ1 για αυτό το υπέροχο σόου. Ήταν απίστευτο ταξίδι και αφιερώνω τη νίκη μου στα κορίτσια του σόου, που το ήθελαν πολύ.»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου