Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021

Κώστας Παπαδόπουλος: «Ήταν αντρίκιο που έφυγε ο Μπάρτζης, ενώ άλλοι κάνουν διακοπές»

«Ο Σάκης είναι κύριος γι’ αυτό συνόδευε το βράδυ τη Μαριαλένα στην τουαλέτα», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για το Survivor, τον Τζέιμς, τον Νίκο και το… ζευγαράκι Σάκης – Μαριαλένα.

«Μου αρέσει η αναγνωρισιμότητα, έρχεται ο κόσμος να ψωνίσει και να με γνωρίσει. Από τη στιγμή που η ομάδα θεώρησε ότι πρέπει να φύγω, το αποδέχτηκα.

Όταν επέστρεψα από το Survivor, η μικρή μου κόρη για μισή ώρα δεν με πλησίαζε. Ήταν άδικο να αποχωρήσει ο Τζέιμς, έπρεπε να συνεχίσει. Είναι αντρίκιο που ο Νίκος έφυγε όταν τραυματίστηκε, ενώ άλλοι κάνουν διακοπές», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Ο Τριαντάφυλλος παίζει μόνο στα ατομικά αγωνίσματα γιατί δεν έχει άλλη επιλογή. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ψήφισε στρατηγικά τον Σάκη Κατσούλη. Είναι πολύ ρομαντικό αυτό που ζουν ο Σάκης και η Μαριαλένα. Ο Σάκης είναι κύριος γι’ αυτό συνόδευε το βράδυ τη Μαριαλένα στην τουαλέτα. Είχα χάσει 15 κιλά στο Survivor κι έχω πάρει τα πέντε. Θα ήθελα νικητή τον Ηλία, δεύτερο τον Σάκη, τρίτο τον Κόρο και τέταρτη τη Μαριαλένα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου