Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

MasterChef: Τον πήραν στον λαιμό τους κι αποχώρησε

MasterChef - Ποιοι συνεχίζουν στους έξι του διαγωνισμού;

Η Μπλε ομάδα οδηγήθηκε στο MasterChef στην δοκιμασία αποχώρησης, αφού στην ομαδική δοκιμασία έχασε για λίγους βαθμούς από την Κόκκινη.

Νωρίτερα οι δύο ομάδες έκαναν την τελευταία τους ομαδική δοκιμασία, που αποτελούνταν από δύο γύρους και μετά από μια ανατρεπτική ψηφοφορία η Μπλε ομάδα ήταν αυτή που ηττήθηκε. 

Μαρίνα Ντεμολλάι, Τζιοβάνι Σκαράτζι και Αλέξανδρος Συνοδινός έδωσαν μάχη για να μπούνε στην εξάδα κι η δοκιμασία τους αποδείχθηκε πρόκληση.

Σε μια αντιγραφή πιάτου, που συνδύαζε τις ξεχωριστές γεύσεις της Κρήτης και της Μακεδονίας, δοκιμάστηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Καλεσμένος των τριών chef κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ήταν ο chef Μανώλης Παπουτσάκης, που αξιολόγησε μαζί τους την δοκιμασία.

Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι τα βρήκε αρκετά σκούρα με το spaghetti και τελικά αποχώρησε από τον διαγωνισμό, αφού δεν μπόρεσε να διορθώσει το λάθος του. Μάλιστα νωρίτερα αρκετοί δεν συμφωνούσαν με το γεγονός ότι για λάθος χειρισμούς της αρχηγού Μαρίνας στην ομαδική δοκιμασία, βρέθηκε ένας από τους πιο ικανούς παίκτες σε αυτήν την θέση και με τον Γιάννη Αυλωνίτη να λέει τελικά ότι η ομάδα του τον πήρε στον λαιμό της.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου