Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Σοφία Μαργαρίτη: «Η Μαριαλένα φοβόταν ότι θα μπει ο Σάκης, τα έβαψε μαύρα μόλις τον είδε» (βιντεο)

Δείτε όλα όσα είπε η Σοφία Μαργαρίτη.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα έδωσε συνέντευξη η Σοφία Μαργαρίτη, η οποία μίλησε για τη ζωή της μετά το Survivor, ενώ εξομολογήθηκε και τι της είχε πει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για τον Σάκη Κατσούλη.

«Μετά το Survivor η ζωή μου δεν έχει αλλάξει πολύ, αν και μου μιλά ο κόσμος και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει.

Δεν περίμενα να αποχωρήσει ο Τζέιμς, με στεναχώρησε πολύ η αντίδραση του Νίκου γιατί δεν τον είχαμε συνηθίσει έτσι. Πίστευα ότι ο Νίκος και ο Τζέιμς θα ήταν στον τελικό, αλλά τώρα θέλω να κερδίσει το Survivor ο Νίκος. Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς το παιχνίδι θα γίνει βαρετό γιατί είχε πολύ ενδιαφέρον σαν παίκτης. Στον τελικό πιστεύω θα φτάσουν ο Σάκης, ο Ηλίας, η Μαριαλένα, η Καρολίνα και ο Ασημακόπουλος», είπε αρχικά η Σοφία Μαργαρίτη.

Η Σοφία Μαργαρίτη πρόσθεσε επίσης: «Ο Τριαντάφυλλος έχει κάνει καριέρα, καιρός είναι ένα νέο αστέρι να γεννηθεί μέσα από αυτό το παιχνίδι. Όταν μπήκαμε στους μαχητές μου είπε η Μαριαλένα ότι φοβάται το ενδεχόμενο να μπει ο πρώην της. Όταν τον είδε η Μαριαλένα, τα έβαψε μαύρα. Από αυτά που βλέπω δεν ξέρω αν είναι μαζί και επειδή εμπλέκεται και ένα άλλο πρόσωπο δεν μου αρμόζει να μιλήσω».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου