Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ: Κάθε μέρα του κάνω παρέα στον τάφο του, εκείνος νομίζω με βλέπει

«Πολύ με πειράζει ο τρόπος που του αφαίρεσαν τη ζωή»

Απαρηγόρητη είναι η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ που έπεσε νεκρός στις 9 Απριλίου κάτω από το σπίτι του από το όπλο των εκτελεστών του. 

Χθες Κυριακή 16 Μαΐου έγινε ένα μνημόσυνο για τις 40 μέρες στην Αθήνα και ένα στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Καλλίφυτο της Δράμας.

«Δεν περνάει ο πόνος. Όσο περνάει ο καιρός είναι και χειρότερα. Μου το φάγανε το παιδί μου και με αυτό το άσχημο τρόπο. Πολύ με πειράζει ο τρόπος που του αφαίρεσαν τη ζωή. Γιατί δηλαδή τι τους έφταιξε το παιδί μου. Πάω κάθε μέρα και του κάνω παρέα στον τάφο του. Εκείνος νομίζω ότι με βλέπει. Εγώ δεν τον βλέπω. Παίρνω τη φωτογραφία του και ακούω και το τραγούδι του και κλαίω κάθε μέρα. Αυτός ο πόνος δεν ξεπερνιέται με τίποτα. Να επικηρύξουνε και αυτούς που σκότωσαν τον γιο μου γιατί δηλαδή» είπε στην κάμερα της εκπομπής TLive η μητέρα του Γιώργου.

«Την προηγούμενη μέρα με είχε πάρει ο Γιώργος τηλέφωνο και μου είπε πως όταν θα ανοίξουν οι δρόμοι θα έρθει να με δει. Και την άλλη μέρα μαθαίνω ότι τον σκότωσαν. Αυτό δεν αντέχεται με τίποτα» είπε με σπαραγμό η μητέρα του δημοσιογράφου.

Στη μνήμη του οι συγχωριανοί του τοποθέτησαν ένα εκκλησάκι στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού Ζωοδόχου Πηγής στην Καλλίφυτο.


Στη μέση η γυναίκα του στο μνημόσυνο που έγινε στην Αθήνα

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου