Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Άγριο έγκλημα στην Κατερίνη: «Απάνθρωπο αυτό που έκανε στον γιο μου» λέει ο πατέρας του θύματος

Τα ναρκωτικά και η ζωή στην Αυστραλία

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας του 45χρονου κομμωτή που βρέθηκε απανθρακωμένος και δεμένος πισθάγκωνα στην περιοχή Καλλιθέα στην Κατερίνη.

«Εύχομαι οι Αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τιμωρηθεί ο δράστης» είπε στον ΑΝΤ1, χαρακτηρίζοντας «απάνθρωπο» αυτό που έκανε στον γιο του. Ο πατέρας του θύματος μίλησε για την εμπλοκή του γιου του με τα ναρκωτικά.

«Ο γιος μου τα τελευταία χρόνια δεν είχε προβλήματα με ναρκωτικά, ήταν στην Αυστραλία και είχε καθαρίσει» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Εκεί που πήγαιναν όλα καλά συνέβη αυτό. Δευτέρα απόγευμα ήρθε.

Πήγα να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εδώ» είπε.

Αναφερόμενος στον φερόμενο ως δράστη, είπε ότι μια φορά τον είχε δει πριν χρόνια και ότι δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό.

Άγριο έγκλημα στην Κατερίνη: Ομολόγησε ο δράστης

Ο 58χρονος δράστης φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του, αποδίδοντας τα όσα έγιναν σε διαφορές που είχε με το θύμα, τόσο οικονομικές, όσο και σχετιζόμενες με ναρκωτικά. Το πτώμα του άνδρα εντόπισε περαστικός πίσω από τα κοιμητήρια της Καλλιθέας, στην Κατερίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης, πριν κάψει τον άτυχο άνδρα, τον είχε πυροβολήσει στο κεφάλι με καραμπίνα.

Σοκαρισμένος είναι ο Χριστόδουλος Χριστοδουλής, ο ιδιοκτήτης του χωραφιού όπου βρέθηκε νεκρός ο 45χρονος. «Ειδοποιήθηκα ότι βρέθηκε ένα πτώμα στο χωράφι μου. Φυσικά δεν είχα καμία ανάμειξη και καμία εικόνα του τι έγινε. Είναι σοκαριστικό, είναι άγριο έγκλημα, τον να τον κάψεις τον άλλον είναι ό,τι χειρότερο» αναφέρει.

Δειτε το Βιντεο Εδω

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου