Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η σπασμένη πόρτα που πήγε για επισκευή και το παιδί που είχε κλειδωθεί μέσα

«Ήταν κύριος, σοβαρός και μου μίλαγε στον πληθυντικό» λέει ο μαραγκός

Για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της Καρολάιν, μίλησε ο μαραγκός που πριν λίγο καιρό είχε κληθεί να επισκευάσει μια σπασμένη πόρτα την οποία είχε πάει στο μαγαζί του ο πιλότος.

«Είχε επισκεφθεί τον Απρίλιο περίπου το μαγαζί μου. Μου είχε φέρει μια σπασμένη μεσόπορτα για να την επισκευάσω και να την κολλήσω. Ήταν μια λοξή πόρτα, που μπαίνει σε μεζονέτα που έχει κεραμίδια.

Μπορεί να ήταν από μπάνιο, μπορεί από κρεβατοκάμαρα… Ήταν λευκή. Υπάρχει περίπτωση να ήταν και από σοφίτα» είπε ο μαραγκός στην εκπομπή T Live.

Όπως ανέφερε ο 33χρονος του είχε πει ότι το παιδί του είχε κλειδωθεί μέσα και την έσπασε για να μπει.

«Μου είχε πει ότι είχε κλειστεί από μέσα το παιδί του και δε μπορούσε να ανοίξει και την έσπασε για να μπει μέσα. Δεν ήξερα πόσο ήταν το παιδί του. Άγνωστος ήταν, ένας πελάτης με μια σπασμένη πόρτα για να τη φτιάξω. Μία φορά ήρθε με πολιτικά ρούχα και όταν ήρθε να την πάρει φορούσε τη στολή του πιλότου» τόνισε.

Και συνέχισε: «Η πόρτα είχε σπάσει από κάποιον που είχε πάρει φόρα. Δεν ήταν από κλειδαρά, ούτε παραβιασμένη με λοστό. Οι μεντεσέδες είχαν σπάσει και από την μεριά της κλειδαριάς είχε σπάσει λόγω της κόντρας που είχε. Έκατσα την κόλλησα και την έφτιαξα. Ήταν κύριος, σοβαρός και μου μίλαγε στον πληθυντικό».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου