Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Γλυκά Νερά: Ξέσπασε η Ιωάννα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι μετά την απολογία του 33χρονου πιλότου

«Αυτό λέγεται πατριαρχία και μεγαλώνουμε μέσα της»

Σοκαρισμένη η κοινωνία παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά έπειτα από την απολογία του 33χρονου πως εκείνος σκότωσε την άτυχη Καρολάιν και σκηνοθέτησε τα όσα ακολουθήσαν σχεδόν 40 μέρες από την αποκάλυψη του εγκλήματος.

Οι αντιδράσεις στα social media πολλές και όλες εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για τον 33χρονο πιλότο.

Ανάμεσα τους και μια γυναίκα η οποία τον τελευταίο χρόνο έχει δοκιμαστεί και έχει δει τη δική της ζωή να αλλάζει δραματικά ενώ ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά.

Ο λόγος για την Ιωάννα Παλιοσπύρου, τη γυναίκα που δέχθηκε πριν από έναν σχεδόν χρόνο επίθεση με βιτριόλι και είδε τη ζωή της να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη.

Η Ιωάννα, μόλις έγινε γνωστή η απολογία του πιλότου, με την οποία ομολόγησε πως εκείνος ήταν πίσω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ξέσπασε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Πατριαρχία για αρχάριους. Ένας άντρας ήταν με μια κοπέλα από το νεαρό της ηλικίας της μαζί, ήταν όμορφη και εξωτική όπως εκείνος ήθελε να δείχνει στον κύκλο/social. H τέλεια νύφη. Εκείνη ήταν μικρότερη, έμαθε πολλά από τη σχέση γιατί μεγάλωνε και τον αγαπούσε, έκανε ένα παιδί μαζί του και ξεκίνησε να έχει χαρακτήρα, κάτι που εκείνος δεν μπορούσε πλέον να χειραγωγήσει. Σταμάτησε να είναι όλα εκείνα που έλεγχε γιατί είχε δική της άποψη. Θέλησε να τον χωρίσει, να φύγει, ήταν τόσο νέα, θα έφτιαχνε όπως εκείνη ήθελε τη ζωή της.

Δεν το επέτρεψε. Ο πετυχημένος άσπρος, τα έχω όλα όπως εγώ θέλω άντρας. Δεν είχε ψυχολογικά, ήθελε να έχει την επιρροή, τον έλεγχο στη γυναίκα του και όταν σταμάτησε να την έχει, τη σκότωσε. Αυτό λέγεται πατριαρχία και μεγαλώνουμε μέσα της».

Η Ιωάννα, στη δεύτερη ανάρτηση της στα social media έγραψε: «Μάθε στο παιδί σου, στον μικρό σου αδερφό, στον φίλο σου, στον γνωστό που είχε λάθος επιρροές, στον άντρα, τι σημαίνει σεβασμός, ισότητα, αλληλεγγύη. Γιατί δε θα αντέξουμε πολλά τέτοια ακόμη. Τα βαστάμε μέσα μας και μας λιώνουν εκ των έσω».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου