Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου από τη Λαμία

Δεν βρέθηκαν στο δικαστήριο δύο πραγματογνώμονες

Διεκόπη πριν καλά – καλά ξεκινήσει στο Εφετείο Λαμίας η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της Λαμιώτισσας παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα, που ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας 7 Ιουνίου 2021.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Η συγκεκριμένη ημερομηνία είχε οριστεί τον περασμένο Μάιο όταν και είχε διακοπεί για πρώτη φορά, λόγω ωραρίου και αφού είχε γίνει η κλήρωση των ενόρκων.

Η δίκη ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση λίγο μετά τις 10:00’ το πρωί, καθώς δεν είχε φτάσει στο Εφετείο ο κατηγορούμενος. Μετά την άφιξη του, διαπιστώθηκε ότι δύο εκ των πραγματογνωμόνων δεν παρευρίσκονταν στη δίκη και η πλευρά του κατηγορουμένου ζήτησε να διαταχθεί η προσαγωγή τους.

Το Δικαστήριο αποσύρθηκε για να αποφασίσει επί του αιτήματος που το έκρινε ως νόμιμο και τελικά πρόκρινε την αναβολή τη δίκης αφού κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει άμεσα.


Λόγω του γεγονότος ότι η Πρόεδρος της έδρας έρχεται από άλλο Εφετείο, δεν είχε κενή ημερομηνία εντός του μήνα και τελικά η δίκη αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου 2022 με την κλήση και των δύο ψυχιάτρων που απουσίαζαν.

Τραγική φιγούρα στο Δικαστήριο η μάνα της αδικοχαμένης Θώμης, που υποβασταζόμενη και κρατώντας τη φωτογραφία της αγαπημένης της κόρης, κλαίγοντας ζητούσε δικαιοσύνη.

Ο άνθρωπος που δικάζεται για το φόνο του παιδιού της, έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Παρ όλα αυτά εξακολουθεί να προσπαθεί να περάσει ότι το μοιραίο εκείνο βράδυ είχε το ακαταλόγιστο.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου