Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Ανδρέας Μικρούτσικος και Γρηγόρης Γκουντάρας σε απίστευτο καβγά για ΣΚΑΪ, με άρωμα Καινούργιου και Alpha

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και στο 90' και η Κατερίνα Καινούργιου, πρωταγωνιστές ενός ιδιαίτερο στιγμιότυπου...

Ένα απρόσμενο και με ιδιαίτερο τηλεοπτικό ενδιαφέρον στιγμιότυπο συνέβη το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Ευτυχείτε. Πρωταγωνιστές ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και στο 90′ και η Κατερίνα Καινούργιου.

Αφορμή για όσα ειπώθηκαν στον αέρα, ήταν η αποχώρηση του James Καφετζή από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

«Κανείς δεν πρέπει να πάει σε μία εκπομπή αν δεν θέλει. Και από τις δύο πλευρές. Αν είχε πει ο James ότι δεν θέλει να πάει, έπρεπε να πει και η Ιωάννα «μην το πιέζετε»…», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας αρχικά. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανταπάντησε, οι τόνοι ανέβηκαν και η Κατερίνα Καινούργιου θέλοντας να ηρεμήσει τα πράγματα είπε: «Κουβέντα κάνουμε, μη συγχυζόμαστε για τον James». Σε αυτό το σημείο ακριβώς, ξεκίνησε ο καβγάς.

Ο διάλογος που είχαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Γρηγόρης Γκουντάρας ήταν ο εξής:

Ανδρέας: Δεν συγχύζομαι για τον James. Άλλοι συγχύζονται για τον ΣΚΑΪ.

Γρηγόρης: Άκου… Αν έχεις εσύ κάποια απωθημένα…

Ανδρέας: Κανένα!

Γρηγόρης: Προφανώς και έχεις. Για την δεοντολογία μου δεν μου έχει μιλήσει κανείς Αντρέα μου. Μη μου λες τώρα για ΣΚΑΪ. Εγώ λέω πάντα την άποψή μου όπως τη νιώθω. Μην το ξαναπείς γιατί δεν μου αρέσει.

Ανδρέας: Γιατί να μην το ξαναπώ; Θα μου πεις τι θα λέω; Ό,τι βλέπω λέω.

Γρηγόρης: Το είπες και την προηγούμενη.

Ανδρέας: Το είπα και την προηγούμενη χωρίς να ξέρω τίποτα.

Γρηγόρης: Ενώ τώρα, τι ξέρεις;

Ανδρέας: Ξέρω αυτά που έχω διαβάσει.

Γρηγόρης: Θεωρείς ότι είναι αλήθεια; Για την δεοντολογία μου τόσα χρόνια δεν μου έχει πει κανείς τίποτα.

Ανδρέας: Την προηγούμενη φορά, όταν ακούω ότι πήγε συμπαθητικά το Fame… Σου είπα ότι όταν κάνεις το άσπρο μαύρο τι συμβαίνει με εσένα και τον ΣΚΑΪ; Και μετά από δύο μέρες το έγραφαν όλοι. Εγώ σου εύχομαι τα καλύτερα και αν δουλεύαμε μαζί θα σου έλεγα πήγαινε εκεί που είναι καλύτερα.

Να σημειώσουμε, ότι δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφέρουν πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα μετακομίζουν από τον Σεπτέμβρη στον ΣΚΑΪ.

Κάπου εκεί διέκοψε η Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας: «Θέλω να το λήξουμε εδώ γιατί δεν αφορά κανέναν. Από εκεί και πέρα, στις 2 Ιουλίου τελειώνει η εκπομπή, ο καθένας θα κάνει ό,τι κρίνει». Και τότε ακολούθησε η επόμενη μικροβόμβα…

«Βλέπω να κάνουμε εδώ στο Open εγώ και ο Γρηγόρης εκπομπή κι εσύ να πηγαίνεις στον ΣΚΑΪ», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην Κατερίνα Καινούργιου κι εκείνη απάντησε: «Στον ΣΚΑΪ όχι».

Για την Κατερίνα Καινούργιου, οι φήμες και τα δημοσιεύματα την θέλουν να φεύγει από το OPEN και να αναλαμβάνει νέα εκπομπή στον Alpha.

Οι επόμενες μέρες, μόλις γυρίσει ο Ερμής σε ορθή πορεία, αναμένεται να αποκαλύψουν τα επόμενα βήματα πολλών…

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου