Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Άργος: Παρενόχλησαν την κόρη του, τους ζήτησε τον λόγο και τον σάπισαν στο ξύλο

Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ο άνδρας από τη Ρουμανία

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας Ρουμάνος στο Άργος το βράδυ της Δευτέρας 21 Ιουνίου.

 Ο άνδρας πήγε να ζητήσει τον λόγο από 10 άτομα που φέρονται να παρενοχλούσαν την ανήλικη κόρη του.

Τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του άτυχου πατέρα.

Πέντε κατηγορούμενοι θα απολογηθούν αύριο Πέμπτη (24.06) καθώς πήραν προθεσμία από την ανακρίτρια Ναυπλίου στην οποία οδηγήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης. Οι δύο από τους πέντε αντιμετωπίζουν κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ οι άλλοι τρεις κατηγορούνται για συμμετοχή στη συμπλοκή που εκτυλίχθηκε στο χώρο της λαϊκής αγοράς. Ο ένας από αυτούς που αντιμετωπίζουν πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες, αφέθηκε ελεύθερος, λόγω του ότι είναι τραυματίας από προηγούμενη συμπλοκή με Αιγύπτιους.

Ο πατέρας παλεύει για τη ζωή του, νοσηλευόμενος σε κρίσιμη κατάσταση στην Τρίπολη, όπου και διακομίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του anagnostis.org οι έρευνες στράφηκαν σε χούλιγκανς, καθώς μέλος του συνδέσμου κρατήθηκε και ανακρίθηκε από την ασφάλεια του Άργους. Ωστόσο τα κίνητρα που οδήγησαν στον βάναυσο ξυλοδαρμό φαίνεται πως είχαν να κάνουν με προσωπικές διαφορές και όχι με κάποια αντιπαράθεση μεταξύ ομάδων.

Άργος: Κρίσιμες στιγμές για τον Ρουμάνο

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας που υπέστη τον ξυλοδαρμό διασωληνώθηκε στη νευροχειρουργική κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του ενός εκ των πέντε κατηγορουμένων: «Ο Ρουμάνος δυστυχώς απ΄ ότι πληροφορήθηκα δεν είναι σε καλή κατάσταση, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος και κινδυνεύει η ζωή του αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι πάρα πολύ λυπηρό, είναι κάτι που συγκλονίζει όλους μας».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου