Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

«Έγινε ιστορία»: Έκπληκτος και ο δικηγόρος του δολοφόνου του Νίκου Σεργιανόπουλου για το νέο έγκλημα

Η είδηση πως ένας κρατούμενος στις φυλακές Αγιάς Χανιών σκότωσε έναν άλλο κρατούμενο έγινε γνωστή το βράδυ του Σαββάτου (26.07.2021). 

Λίγες ώρες μετά έγινε γνωστή και η ταυτότητα του δράστη: ήταν ο άνθρωπος που δολοφόνησε το 2008 τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Την έκπληξη του για τη νέα εγκληματική ενέργεια που αποδίδεται στον εντολέα του εκφράζει μιλώντας στο newsit.gr o δικηγόρος του 43χρονου Γεωργιανού, καταδικασμένου σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου και πλέον αντιμέτωπο με νέα κατηγορία για το φόνο συγκρατούμενου του στις φυλακές Αγιάς Χανίων.

«Η απόδοση κατηγορίας σε βάρος του εντολέρως μου προκάλεσε σε εμένα δυσάρεστη έκπληξη. 

Η συμπεριφορά του όλα αυτά τα χρόνια της κράτησης του υπήρξε κατά κοινή ομολογία όχι απλώς η ενδεδειγμένη αλλά άψογη. Επιφυλάσσομαι να πληροφορηθώ από τον ίδιο τη θέση του έναντι της κατηγορίας» επισημαίνει στο newsit.gr ο δικηγόρος, Δημήτρης Γκαβέλας.

Ο 43χρονος Γεωργιανός επικοινώνησε μαζί του σήμερα (27.06.2021) και του είπε χαρακτηριστικά :«Δημήτρη σε έχω ανάγκη… Έγινε ιστορία…».

Αύριο ο Γεωργιανός αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα για την άσκηση της ποινικής δίωξης και στην συνέχεια αναμένεται να παραπεμφθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες, αφού πρώτα λάβει γνώση της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του.

Πηγή: Newsit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου