Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Ελένη Χαμπέρη: Το σκέφτηκα μήπως ο σύντροφός μου παρεξηγήσει κάτι με τον Κόρο

Τον Ηλία θέλει για νικητή η πρώην παίκτρια - «Το αξίζει»

H Ελένη Χαμπέρη αποχώρησε από το Survivor λίγο πριν το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης και σήμερα έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στο «Love it». 

Η νεαρή παίκτρια μίλησε για το πώς πιστεύει ότι ένιωσαν οι συμπαίκτες της με την αποχώρησή της και για το αν παρεξηγήθηκε η σχέση που είχε με τον Κόρο.

«Δεν μπορώ να πω ότι στεναχωρήθηκαν. Η Μαριαλένα σίγουρα χάρηκε που έμεινε η μόνη γυναίκα. Ο Σάκης σίγουρα χάρηκε που κέρδισε. Με τον Κόρο επειδή ήμασταν στα ίδια χρώματα μας έλεγαν όλοι ότι ταιριάζουμε, πραγματικά όμως ήμασταν μόνο φίλοι. Ο Τριαντάφυλλος ήθελε να με πειράξει εκείνη τη μέρα» είπε.

«Το σκέφτηκα μήπως ο σύντροφός μου παρεξηγήσει κάτι αλλά είχε πάρει θέση και είχα πει ότι δε τρέχει κάτι και ότι ο Κόρο είναι μόνο φίλος μου. Ελπίζω να μην έχει ενοχληθεί για κάτι ο σύντροφός μου. Όταν του είπα ότι θα μπω στο Survivor δε το πίστευε, υποτίθεται ότι χάρηκε αλλά σίγουρα τον στεναχώρησε» είπε η Ελένη Χαμπέρη.

Ελένη Χαμπέρη: Πριν γνωρίσω τον Τζέιμς και τον Νίκο δε τους συμπαθούσα

Όσο για τη σχέση της με την Καρολίνα Καλύβα η Ελένη Χαμπέρη είπε ότι δεν ήταν κολλητές.

«Με την Καρολίνα κάναμε παρέα. Δεν ήμασταν όμως κολλητές. Υπήρξε ένα διάστημα που είχαμε εντάσεις ανάμεσά μας ειδικά όταν ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες. Τα παιδιά μου έλεγαν ότι ίσως νιώθει να απειλείται… Όταν έχανε στεναχωριόταν πάρα πολύ. Δε ξέρω αν την ενοχλούσε μόνο ότι έχανε από μένα…» ανέφερε.

«Πριν γνωρίσω τον Τζέιμς και τον Νίκο δε τους συμπαθούσα, όταν μπήκα στο παιχνίδι και τους γνώρισα κατάλαβα τι πραγματικά είναι και άλλαξα γνώμη. Με είχαν βοηθήσει πάρα πολύ. Με είχαν ανεβάσει. Η αγωνιστική μου άνοδος οφείλεται στα παιδιά. Ο Τζέιμς μου έλεγε ότι με θεωρεί από τους καλύτερους εκεί μέσα. Μου είχαν δώσει τρομερή αυτοπεποίθηση, πριν μπω να παίξω μου έλεγαν “Ελενάρα το χεις”. Στην κόκκινη ομάδα υπήρχε η Καρολίνα που θεωρούνταν τοπ αγωνιστικά και όλοι ανέβαζαν εκείνη δεν έβλεπαν κάτι σε εμένα».

Όσο για το ποιον θα ήθελε για νικητή είπε ότι θα ήθελε κάποιον από τους Amigos, τονίζοντας ότι ο Ηλίας το αξίζει.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου