Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

«Έσπασε» στο Survivor ο Γιώργος Ασημακόπουλος – «Μου στέρησε τα παιδικά μου χρόνια»

Σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων προχώρησε ο Survivor Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στον προσωπικό του Γολγοθά αναφέρθηκε στο Survivor, το βράδυ της Τρίτης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος όταν βρέθηκε στο συμβούλιο του νησιού απέναντι από του παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό.

Ο επιχειρηματίας και παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ επέλεξε να αναφερθεί στα παιδικά του χρόνια και στο ξεκίνημα του στον επιχειρηματικό κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, με έντονη συναισθηματική φόρτιση, ο Γιώργος Ασημακόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πήρα το ρίσκο γιατί μου το έμαθε η ίδια η ζωή. Είχαμε μια απώλεια δραματική για μένα.

Μου στοίχησε ίσως τα παιδικά μου χρόνια. Την απώλεια του αδελφού μου από καρκίνο, από όγκο στο κεφάλι. Ήταν δραματικά τα χρόνια γιατί μου στέρησε τα παιδικά μου χρόνια. Έπρεπε να είμαι εκεί, στην οικογένεια μου, στον πατέρα μου, στην μητέρα μου. Να τους στηρίζω. Έτρεχαν συνέχεια στα νοσοκομεία»

«Εγώ ήμουν μικρός τότε, δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται.Είχα στήριγμα τον αδελφό μου, τον Γιάννη και θυμάμαι περιστατικά που όλοι ήταν στο νοσοκομείο και εμείς ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο παίκτης του Survivor. «Μου μαγείρευε και με πρόσεχε ο μεγάλος μου αδελφός. Στη ζωή δεν είναι όλα ρόδινα, μπορεί να φαίνεται όλα τέλεια αλλά κάθε σπίτι έχει το δικό του τζάκι και τα δικά του προβλήματα. Είχα τύψεις και δεν ήθελα να κάνω τους γονείς μου να περάσουν ξανά τέτοιο πόνο».

«Δεν το εύχομαι σε κανέναν άνθρωπο να το ζήσει όλο αυτό. Ήταν 4, 5 δραματικά χρόνια στη ζωή μου» συμπλήρωσε βουρκωμένος ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου