Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Γιάννης Λουκάκος: «Ισχύει ότι έχουμε χαθεί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο»

"Αν κάποιος θέλει να αποκτήσει μαγειρικές γνώσεις, δεν θα είναι η πρώτη του επιλογή να πάει να κλειστεί 5-6 μήνες στο MasterChef", λέει ο Γιάννης Λουκάκος.

Ο Γιάννης Λουκάκος, σε συνέντευξη που έδωσε στο Pop Up και την Χριστιάνα Κοχλατζή, μίλησε για το MasterChef, τι τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί αλλά και για τη σχέση του με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

«Το MasterChef είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν. Αν κάποιος θέλει να αποκτήσει μαγειρικές γνώσεις, δεν θα είναι η πρώτη του επιλογή να πάει να κλειστεί 5-6 μήνες μέσα σε έναν τέτοιο χώρο.

Αν σε αυτούς τους μήνες πάει σε αξιόλογα εστιατόρια θα αποκτήσει πολλαπλάσιες γνώσεις. Θα επέλεγα παιδί από το MasterChef, αλλά όχι επειδή ήταν στο MasterChef», λέει ο Γιάννης Λουκάκος και συνεχίζει:

«Ισχύει ότι έχουμε χαθεί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, αλλά είναι και πολύ φυσιολογικό. Στη φάση της ζωής που περνάω χανόμαστε ακόμα και με τους δικούς μας ανθρώπους, την οικογένειά μας, τους κολλητούς μας. Πόσο μάλλον με ανθρώπους που έχεις συνεργαστεί και έχεις αναπτύξει σχέσεις κάποτε, αλλά μέσα στην καθημερινότητα όλο αυτό το πράγμα φθίνει».

«Μου έχουν γίνει αρκετές προτάσεις για την τηλεόραση, αλλά οι περισσότερες δεν ήταν ενδιαφέρουσες», αναφέρει ο Γιάννης Λουκάκος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου