Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Γιάννης Πουλόπουλος: Κατέρρευσε στο Ευτυχείτε – Λύγισε η Καινούργιου

Ο Γιάννης Πουλόπουλος με δάκρυα στα μάτια μίλησε και για τον δικό του πόνο.

Η συγκλονιστική ιστορία που εξομολογήθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος χθες στο Survivor προβλήθηκε σήμερα στο Ευτυχείτε και ο Γιάννης Πουλόπουλος κατέρρευσε. Ο γνωστός δημοσιογράφος, που είχε χάσει και ο ίδιος τον αδερφό του πριν πολλά χρόνια, δεν άντεξε στον αέρα. 

Συγκλονισμένη και η Κατερίνα Καινούργιου, ακούγοντας την κατάθεση ψυχής και των δύο ανδρών.

«Καταλαβαίνω πολύ καλά τον Γιώργο που η σκέψη του είναι στους γονείς του. Από αυτή τη στιγμή και μετά εννοείται ότι η σκέψη όλων είναι στους γονείς μας, όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εννοείται ότι η ζωή σου είναι πριν από αυτό και μετά από αυτό, δεν μπορεί να αλλάξει αυτό.  Τη μεγάλη μου αγάπη στην οικογένειά του και ειδικά στη μαμά του», είπε με δάκρυα στα μάτια ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε στη συνέχεια: «Η μητέρα μου και ο πατέρας μου, πριν τους συμβεί αυτό, επειδή είχε συμβεί στο φιλικό τους περιβάλλον, έλεγαν πάντα ότι αυτός είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί ένας γονιός να ζήσει. Και όταν μετά από μερικά χρόνια το έζησαν κι αυτοί, μπόρεσαν να το συνειδητοποιήσουν. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς είναι αν δεν το βιώσει. Εγώ τον Γιώργο μπορώ να τον καταλάβω από τη δική μου πλευρά».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου